Mindenmás

Napi pakk: bomba jó idővel és 26 fokkal indul az ünnepi hétvége Szeged Napjára, itt a Dóm Téri Kavalkád, hello Charlie!

Kibekkeltük, túléltük, győztünk. Az egy hete tartó, Borfeszt-pusztító időjárást követően ma már ragyogó napsütésben tölthetjük a délutánt, akár 28 fok is lehet Szeged Napja előtt 24 órával. Érkezik a Szeged365 napi pakk, benne

  • a névnaposokkal,
  • évfordulókkal,
  • időjárási prognózissal,
  • és egy kis szegedi lezárósdival.

Boldog névnapot kívánunk az Ivó, Milán és Emiliána nevű Szeged365 olvasóknak! 130 éve született Bajor Gizi Kossuth-díjas színésznő, kiváló művész, a Nemzeti Színház örökös tagja, ma tölti be az ötvenet Kovács Áron és pont ma 46 éves Oroszlán Szonja színésznő, énekesnő, aki többek között a Macskákban játszott a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

VÉGE AZ ARMAGEDDONNAK, MA 26, SZOMBATON 28 FOK IS LEHET

Cudar idő sújtotta a Szegedi Borfesztivál vendégeit, de csak eddig. Ma már felszakadozik a felhőzet, többórás napsütés ígérkezik, de kisebb eső, zápor helyenként még kialakulhat. Nem lesz jelentős a légmozgás sem, délutánra 17 és 26 fok közé melegedhet a levegő.

A hétvégén is sok napsütésre van kilátás, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből helyenként azért kialakulhat kisebb zápor, zivatar.

Élénk, egy-egy helyen erős lehet a keleties szél. Kora nyárias időre, délutánonként 23-28 fokos maximumokra van kilátás.

PÖRÖG A MUNKA A BAKAY NÁNDORON

A Szegedi Vízmű vízvezeték-rekonstrukciós munkálatokat végez a Bakay Nándor utca, Mura utca és Huszár utca közötti szakaszán. Ma reggel (is) részleges lezárásra és forgalomterelésre kell számítani, az alábbi Szeged365 cikkben minden részletet leírtunk:

Az időjárás által megmentett Szeged Napja Ünnepségsorozat most ér a csúcsára: mától érkezik a Dóm Téri Kavalkád, holnaptól pedig a Szegedi Hídivásár. Az előbbi 20:00-tól egy Charlie élő nagykoncerttel vár, értelemszerűen a Dóm téren.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb