Mindenmás

Útlezárás és forgalomelterelés lesz Szegeden: munkálatok kezdődnek a Bakay Nándor utcában

A Szegedi Vízmű vízvezeték-rekonstrukciós munkálatokat végez a Bakay Nándor utca, Mura utca és Huszár utca közötti szakaszán. A munkálatok során 2023. május 15-től kell ezen a szakaszon útlezárásra és forgalomelterelésre számítania a szegedi közlekedőknek – tudtuk meg a Szegedi Vízműtől.

A közlemény szerint a Bakay Nándor utcának a Mura utca és Huszár utca közötti szakasza részlegesen lezárásra kerül a forgalom elől. A közlekedés az érintett útszakaszon egyirányú lesz a Vásárhelyi Pál utca irányából a Belváros felé vezető irányban, kivéve a tömegközlekedést, a buszok és a trolik ugyanis továbbra is mindkét irányban közlekedhetnek.

A BAKAY NÁNDOR UTCÁBÓL NEM MINDIG LEHET MAJD LEKANYARODNI

A Teréz utcából és a Vasas Szent Péter utcából érkezők csak balra (a Belváros irányába) kanyarodhatnak, illetve a Bakay Nándor utcából – a munkálatoktól függően – nem mindig lehet majd ezekbe az utcákba lekanyarodni (ezekben a kereszteződésekben időszakosan teljes lezárás is lehet). A munkálatok által érintett útszakaszt az arra közlekedők a környező utcákban (Mura u. – Rigó u. – Huszár u., illetve a másik irányból a Boros József u. – Csemegi u.) útvonalon kerülhetik ki – áll a tájékoztatóban.

A munkálatokat a Szegedi Vízmű Zrt. végzi Szeged város megbízásából. A rekonstrukció kivitelezése a városi Vízügyi Építési Alap terhére történik.

JÚNIUSBAN VÉGEZHETNEK

Az érintett körzetben az ivóvíz szolgáltatásban csak átmeneti, kisebb időszakos korlátozások várhatóak, melyről az érintett fogyasztókat az előírtak szerint értesíti a Vízmű. A víziközmű munkálatokat követően az érintett (a munkálatok során felbontott) útburkolati rész aszfaltozására is sor kerül, a Mura utca és Huszár utca között. A tervek szerint 2023. június végére visszaállhat a közlekedésben a megszokott rend. A közlekedést a munkálatok idejére kihelyezett táblák segítik.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb