Mindenmás

Ismét akciózott a Kétfarkú Kutya párt Szegeden: rossz állapotban lévő, elhagyott biciklikre bukkantak a Mars téren

Újabb akcióról számolt be a Kutyapárt Szegeden, a Mars tér közelében található rossz állapotban lévő kerékpárokra hívták fel a figyelmet, amelyek már egy jó ideje érintetlenül hevernek a téren, valamelyik kerék, valamelyik kormány nélkül.

Ahogyan tegnap beszámoltunk róla, teljes kudarc volt a fekvőtámasz-challenge, mivel csak tegnap kétszer balesetezett a vasútvillamos, délelőtt Szegeden, délután pedig Vásárhelyen. A kihívást még április végén tette közzé a Kutyapárt, amelyben negyven fekvőtámasz volt a tét, amennyiben egy hónapig senki nem megy neki a Tram-trainnek.

A FEKVŐTÁMASZ CHALLANGE UTÁN MOST A MARS TÉREN AKCIÓZTAK

A Kutyapárt ezúttal a Mars téren nézett körül, ahol elhagyatott, rossz állapotban lévő kerékpárokra bukkantak, egyet-egyet pedig meg is jelöltek ezek közül. A roncsok közül volt olyan, amelyek mellé ,,Avar-kori kerékpár-romok” feliratú információs táblákat helyeztek el.

Mint közösségi oldalukon írják: ,,Valaki bejelentette a Rendkívüli Ügyek Minisztériuma felé, hogy a Mars téren sok a rossz állapotú elhagyott bicikli. Régészeink helyszíni ásatásokat végezve azonban rájöttek, hogy ezek Avar kori kerékpár-romok, így információs táblákat helyeztünk el, hogy tájékoztassuk a járókelőket a látszólag ottfelejtett, szemétnek tűnő tárgyak fontosságáról.”

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb