Blog

Isten éltesse a galaxis legszeretnivalóbb városát! Boldog születésnapot Szeged! (blog)

A blog, egy internetes napló, vagy újság, ami általában egy webhelyen részét képezi. A blogok tartalmait általában bejegyzések, azok tartalmait pedig szövegek, képek, videók, hanganyagok, és egyéb tartalmak alkotják. A „blog” szó a „weblog”, tehát „webes napló” rövidítéséből jött létre. Ez egy blog tőlem, Szeged gyönyörű városának!

Kiss Balázs Imre vagyok, ízig-vérig szegedi, igazi lokálpatrióta! Gyönyörű nagy családban az apuka, az exrádiós, a rendezvényszervező, a színpadon mikrofonba beszélő, a Szeged365.hu tulajdonosa, promóciós és értékesítési vezetője! Szeged nekem a világ közepe.

A Mol – Pick Szeged lehet matematikailag még nem jobb a Veszprémnél, de nekem a világ legjobb kézilabdacsapata. Lehet csak NB II-es a focicsapatunk, de én arra emlékszem mikor labdaszedő voltam a SZEOL NB I-es csapatánál, és Urbán akkora felsőkapufát rúgott “20-ról”, hogy abba még Újszentiván is beleremegett. Egy emberként üvőltött a stadion! Az új gyönyörű szegedi stadionban libabőrös vagyok a meccsek alatt, attól a hangulattól, amit csak Szegeden tud a B-KÖZÉP! A kajakosaink és kenusaink mindenkit maguk mögött hagynak, a küzdősportolóink bárkit legyőznek, és Lékó miatt velem együtt sok szegedi fiatal is úgy gondolta: sakkozni is vagány dolog. A vízilabdásaink és úszóink végre világszínvonalú környezetben bizonyíthatják, hogy a vízben is legyőzhetetlen Szeged, és ha világversenyt kell szervezni, akkor is állunk elébe!

Szeged a szegediek miatt az ország legszolidárisabb városa, és mi tudjuk mit jelent amikor földig rombolnak, teljesen lenullázódsz, és teljesen kiszolgáltatottá válsz, de jön a segítség! Szeged történelmileg tudja mit jelent, ha ilyenkor összefognak és segítenek a szolidáris emberek. Ez benne van minden szegediben valahogy a Nagyárvíz óta… Elnézést mindenkitől, de nekem a bajai halászlé, csak tésztás paradicsomleves, mert az igazit Szegeden és Algyőn főzik! ;) Én még tartottam a vérestálat Gyálaréten, miközben hörgött a disznó! Piroskanéninél mostuk a disznóbélt az idős asszonyokkal Tápén, miközben végighallgattam, hogy én már olyan városi ficsúr gyerök vagyok, mert fintorgok.

A családban nálunk mindig agyon paprikáztuk az ebédet, hogy utána krákogjunk délután háromig. Ha ráülünk a gumilabdára akkor az Szegeden ludáj lesz, mégha ezt a szót sehol máshol nem értik, nem is ismerik. A Liget ha mesélni tudna röpködnének a 18-as karikák, és a Földön nincs romantikusabb hely, mint a mi Tisza-partunk. Nálam a pesti, ha lejön látogatóba akkor pösti és ne okoskodjon, de érezze jól magát, csodálja a galaxis legszebb hölgyeit és egyen egy igazi halászlevet. Szeged pedig a szegedieké! ;) Itt az idő, hogy harcoljunk is a városunkhoz, Szegedhez méltó fejlődésért, ügyek mentén összefogva!

2023-ban pedig véleményem szerint az egyik, ha nem a legfontosabb teendők ebben a világban, hogy a tökéletesre csiszolt, fentről, a toronyból irányított marketing és kommunikációs munkák ellenében, mi, a lokálpatrióták, alulról szervezzük a mindennapi életünket. Legyen szó kultúráról, közéletről, sportról vagy éppen olyan médiaplatformról, ahol a legfontosabb érték a mi környezetünk, családunk, baráti körünk, városrészünk, vagy éppen a mi városunk! Ezért is mérhetetlenül hálásak vagyunk Nektek, a Szeged365 Family.nek, hogy a legnépszerűbb szegedi közösséget mi alkotjuk, Veletek együtt! Szeged megérdemli, hogy politikai hovatartozás nélkül szeressük, gondozzuk, ápoljuk. Nem csak külsőleg, hanem a belső értékeit is teremtsük meg, a meglévőkre pedig vigyázzunk! Ezért alapítottuk a Szeged365 -öt, hogy az év mind a 365 napján szolgáljuk Szeged városát, a szegedieket! Boldog születésnapot kívánok a galaxis legszeretnivalóba városának, SZEGEDNEK!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb