Szegedi ArcokVideo365

Álomotthonra vadászol Szegeden? Nem kell, hogy megizzasszon: vadiúj irodával vár a Duna House csapata a Brüsszeli körúton

A tökéletes otthon megtalálása mindannyiunk számára egy hatalmas álom. Ennek az álomnak a megvalósításában nyújt profi segítséget a Duna House ingatlanközvetítői hálózat, mely május 19-én, pénteken megnyitotta legújabb szegedi irodáját. Ezzel, az országosan közel 160 irodával és több mint 1400 értékesítővel rendelkező vállalat új helyen, gyönyörű irodai környezetben és a szakma minden tudásával felvértezett csapattal várja a szegedieket. Pénteken azonban még az ünneplésé volt a főszerep, pezsgővel és tortával köszöntötte a csapat a Brüsszeli körúti új irodát. Az ünneplés boldog perceiben csíptük el Szabó Tamást, a Duna House Brüsszeli körúti iroda egyik tulajdonosát egy kis beszélgetésre, akit arról faggattunk, milyen lehetőségeket nyit meg számukra az új szegedi iroda, egyáltalán, hogyan látja az ingatlanpiacot városunkban.

Szabó Tamás elmondta, Szeged egy pezsgő egyetemi város, ahol sokan vásárolnak akár befektetési céllal is ingatlanokat. Reményeik szerint új irodájukkal ők is aktív részesei tudnak lenni ennek az ingatlanforgalomnak és munkájukkal hozzá tudják majd segíteni ügyfeleiket, hogy rátaláljanak életük első, második, vagy éppen sokadik álomotthonára. 

AZ ÚJ IRODA ÖTLETE TAVALY AUGUSZTUSBAN SZÜLETETT

A Brüsszeli körúti iroda létrehozásának ötlete még tavaly augusztusban született meg. Az elképzelést gyorsan a tettek követték, s decemberre már alá is írták a szerződést. Megtalálták a tökéletes helyet az irodának és összeállt az itt dolgozó elszánt csapat is, akiket munkájukban mindennap az ingatlanok iránti szenvedély vezérel és az, hogy minden szakértelmüket bevetve a legnagyobb segítséget nyújtsák eme meghatározó döntésekben ügyfeleiknek. 

DE MEGÉRI MOST INGATLANT VÁSÁROLNI?

De mi is a helyzet jelenleg az ingatlanpiacon, megéri most lakást vásárolni, vagy jobb lenne kivárni? Szabó Tamás elmondta, a gazdasági helyzet, az infláció, a nagyon drága lakáshitelek miatt az ingatlanforgalom az előző évekhez képest valamennyivel visszaesett, de a szakember szerint lassan újra erőre fog kapni. „A vevők láthatják, hogy jelentős áresés nem történt a piacon, és az eladók is érzékelik, hogy nem az égik érnek az ingatlanárak jelenleg, de úgy gondolom, hogy előbb-utóbb a kereslet és a kínálat ki fogja egyenlíteni egymást, és újra növekvő pályára fog állni az ingatlanforgalom” – tudtuk meg Szabó Tamástól.

MERRE HALADNAK JELENLEG AZ ÁRAK?

Ami pedig az árakat illeti, a szakember abba is beavatott bennünket, további drágulás várható a piacon. „Az ingatlanárakat egyrészt a hitelkamatok alakulása fogja majd befolyásolni, illetve a jelentős infláció, ami miatt várható az is, ha nem is nagymértékben, de hosszútávon drágulni fognak várhatóan még az ingatlanok.”

INGATLANT VÁSÁROLNI MINDIG ÉRDEMES

Szabó Tamás ennek ellenére úgy gondolja, ingatlant vásárolni mindig érdemes, vagy éppen vannak olyan élethelyzetek, amikor szükséges is. „A lehetőségeinkhez képest a legszebb helyen, jó körülmények között lakni minden ember számára fontos. Annak pedig, aki befektetési céllal vásárol ingatlant, ez egy jó beszállási időszak lehet, hiszen azt látjuk, hogy jelentős visszaesés nem történt az ingatlanárakban, így számukra is ez az időszak lehet a legmegfelelőbb ingatlant vásárolni” – árulta el a szakember.

Ha éppen álmaid otthonára vadászol Szeged gyönyörű városában, vedd a le a terhet a saját válladról és bízd magad a profikra, keresd a Duna House csapatát:

  • a Brüsszeli körút 12 szám alatt található irodájukban,
  • vagy a (70) 637 4647 –es telefonszámon,
  • illetve weboldalukon, IDE kattintva!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb