Szegedi Arcok

Gyálaréti challenge: vagy a sártengerben tolod a babakocsit, vagy kimész az útra – a járda gyakorlatilag használhatatlan

Rengetegszer írtunk már a mindennapi életet megkeserítő kisebb problémákról Szegeden. Legutóbb egy anyuka írt nekünk arról, hogy akkora volt a fű a Tiszavirág Sportuszodával szembeni területen, hogy a kismotor is eltűnt benne, majd ma ismét egy szülő fordult hozzánk. Mint Kingától megtudtuk, a Gyálaréti főtér irtó kellemes hely Szegeden, de az odajutás nem kis kihívások elé állítja a babakocsival közlekedőket.

“Gyálaréten a főtér nagyon szépen ki lett alakítva, tényleg hangulatos. Viszont babakocsival közlekedni nem egyszerű, nagyjából át lehet esni a babakocsin. Ahhoz, hogy rendesen lehessen tolni vagy az úttestre kell menni, vagy a sárban tolni a “járda” mellett” – írta szerkesztőségünknek hétfőn Kinga, aki egy videót is küldött arról, hogy mivel kell megküzdeni nap, mint nap:

@szeged365

Gyálaréti challenge: vagy a sártengerben tolod a babakocsit, vagy kimész az útra… A járda így gyakorlatilag használhatatlan Szegeden

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

MÁR EGY ÉVE MEGÍGÉRTÉK, HOGY ORVOSOLJÁK A PROBLÉMÁT

Kinga levelében azt is írta, hogy kaptak a képviselőtől ígéretet már lassan 1 éve, hogy kitöltik az átkelő lapjainak közét, de ez sajnos azóta sem történt meg. Mint hozzátette, sajnos a játszótér ugyanez a kategória a helyszínen. Egyebet sem tudunk írni, mint hogy: kitartás, Gyálaréti szülők! Reméljük hamarosan orvosolják ezt a problémát (is)!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb