Mindenmás

Most INGYEN segítenek az építkezés első lépéseiben a MERKBAU Zrt.-nél Szegeden

Nyugi, elsőre mi sem hittünk a szemünknek, de most a MERKBAU Zrt. tényleg ingyenes szaktanácsadással és anyagkalkulációval segíti a Szeged365 Family tagokat. A több, mint 30 éves építőipari múlttal rendelkező cég ismét egy igazán szájtátós ajánlattal rukkolt elő, ezzel is segítve a szegedi háztartásokat.

Mint ahogy korábban már megírtuk Nektek, a MERKBAU Zrt. zsinórban másodjára nyerte el a 2022-es év Terrán No. 1 Kereskedője címet, amit szeretnének méltóképpen megünnepelni. Ha még nem tetted, olvasd el, hogyan mond nemet az inflációra Szegeden a 2022-es év kedvenc építőipari-kereskedője:

A Szeged365 Family elmondása szerint a felújítások legnehezebb lépcsőfoka az első, azaz megtervezni azt és felmérni, mennyire lesz zsebbe nyúlós a művelet. Ehhez a lépcsőfokhoz nyújt segítő kezet minden szegedinek a MERKBAU Zrt. Az ingyenes szaktanácsadáson mind a 33 év tapasztalatát megkapod sallangok nélkül, ráadásul most mindez egy forintodba se kerül. A MERKBAU Zrt.-nél egyedi módon az anyagköltségek bonyolult számításával sem kell időt töltened, ugyanis a profi szakemberek kész tervvel állnak eléd, ami teljesen személyre szabott és természetesen a legjobb ár-érték arányú.

Nyakunkon a június, igaz az időjárás nem éppen tükrözi a nyár közeledtét, a MERKBAU Medence Hétvégéjén mi mégis fürdőruhát ragadtunk és csobbantunk egyet Szeged legmenőbb jakuzzijaiban. Nézd meg az exkluzív interjúnkat, amit Papp Sándor értékesítési tanácsadóval forgattunk:

Ha mindez nem lenne elég, most TAVALYI ÁRAKON vásárolhattok a MERKBAU Zrt.-nél a legjobb minőségű tetőcserepekből. Az extrém alacsony árakat ráadásul azonnal kiélvezhetitek, hiszen készletről azonnal elvihetőek az alapanyagok, így akár már holnap belefoghattok a tetőfelújításba.

Ha szeretnél további információkat megtudni, akkor irány a weboldaluk: https://merkbau.hu/
Ha pedig nem szeretnél lemaradni az ajánlatról, érdemes azonnal elővenni az utánfutót, és irány Szegeden a Wimmer Fülöp utca 6.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb