Mindenmás

Emberi koponyát találhattak a bicikliző gyerekek Szeged-Szentmihályon, a csatornánál (frissítve)

Egy emberi koponyát találhattak Szeged-Szentmihályon a csatornánál, az egyik árokban. A maradványra fiatalok leltek rá, az esetről pedig Kiss Kató, látó számolt be a közösségi oldalán. Mint írta, nem évtizedes maradványról van szó, és azonnal értesítették a rendőrséget.

“Szegedi látogatásom után pár nappal gyötrő látomások vették kezdetét. Folyamatosan segítséget kért egy lélek tőlem. Bármit csináltam hallottam, érzékeltem őt magát. Csak azt hajtogatta: “meggyilkoltak, meggyilkoltak.” Próbáltam nem figyelni rá, de csak jött és mondta, és mondta. Majd azt hajtogatta: Szeged…. Szeged… Mihály… Nem értettem először. Aztán miután nem hagyott békén, felhívtam a szegedi szervezőmet, s elmondtam, valami nagyon nem stimmel, és hogy van valaki akit meg kellene találni” – kezdte a nem mindennapi történetet a látó a közösségi oldalán.

BICIKLIZŐ GYEREKEK TALÁLTÁK MEG

Mint ezután kiderült, a szervezője elmondta neki, hogy Szegeden bizony van olyan, hogy Szentmihály, majd a látó elmondása szerint valami árkot látott, mélyedést és kicsit távolabb vizet. Ekkor derült ki, hogy egy csatornáról van szó. A beszámolóban az áll, hogy ezután annyiban maradt a történet, Kiss Katót azonban véres álmok gyötörték arról, hogy az illetőt többször is megütötték és vérzett. Mint tovább írta:

“Aztán pár nap elteltével Andi fia útnak indult egy barátjával arra biciklizni, majd Szeged-Szentmihályon, a csatornánál egy árokban megtalálták a lélekhez tartozó koponyát. Azonnal hívtak, és azonnal hívták a rendőrséget is. A többi a rendőrség és szakértők dolga. Azóta nem nagyon térünk felette napirendre. A nyomozás miatt gondolom többet nem írhatok, de azt hozzáteszem, hogy nem több “évtizedes” a maradvány, és aki egy picit is ért a csontokhoz, látható egy nagy folt a koponya bal oldalán. Tovább most nem folytatom. A végtisztesség mindenkinek jár” – zárta gondolatait a látó.

FRISSÍTVE: MEGSZÓLALT A RENDŐRSÉG

Az esettel kapcsolatban felkerestük a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, akik most válaszoltak szerkesztőségünknek. Mint kiderült, tényleg egy maradványra leltek a fiatalok a fent is említett helyszínen, azonban a rendőrség tájékoztatása szerint Kiss Kató posztjával ellentétben a csontok legalább 20 évesek lehetnek. Szerkesztőségünknek az alábbi tájékoztatást adta a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb