Gasztro

Fagyit, 300 Ft-ért? 3 napra meghosszabbítják a REÖK Cukrászda őrült akcióját, de csakis egyetlen termékre

Hétfő óta megy a REÖK Kézműves Cukrászda turistalátványosságba (az emberek egy része már azért megy oda, hogy megnézze, éppen mekkora sor kígyózik a bejárat előtt) átcsapó megmozdulása, amelynek keretein belül 300 Ft-ért adják az egyébként 490 Ft-os fagyijuk gombócát, mint mondták, azt szeretnék elérni, hogy minden szegedi – anyagi helyzettől függetlenül – részesülhessen a minőségi fagyizás élményében. Az őrület elvileg péntek zárásig tartott volna, azonban Novák Ádám cukrászmester egy péntek délelőtti Szeged365 videóban bejelentette:

három napot hosszabbítanak a Nemzetközi Gyermeknap örömére, azonban csakis a Gyermekfagyi nevű termékükre érvényes a plusz 72 óra.

A 300 Ft-os buli tehát ma este 8-kor véget ér(t), azonban Pünkösd hétfő este 8-ig egyetlen finomságra még áll az ajánlat. Extra meglepetés, hogy a gyerekek a készlet erejéig ajándék Pokemon vagy Paw Patrol ajándékot kapnak a fagyijuk mellé, mint Baranyi Loretta üzletvezetőtől megtudtuk, ez 2000 darab apróságot jelent, magyarán, 2000 kis vendég kap majd meglepit a gombóca mellé.

REÖK Kézműves Cukrászda

Szeged, Magyar Ede tér 2.

nyitva: 8-tól 8-ig, Pünkösdkor is

Riporter: Fülöp Tímea

Fotók: Fuisz Mario

Videó: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb