Szegedi ArcokVideo365

Tiszabusz Plusz gigateszt: 12 órára buszba költöztettük az Ukrajnából Szegedre költözött fitness-versenyzőt, Irina Kontus-t

Sok mindent kipróbáltunk már a Szeged365 indulása óta, például legutóbb – tudományos alapon – az egyik partnerünkkel közösen felgyújtottunk egy házat, de ilyen gaztettet még nem követtünk el. Adott a Tiszabusz Plusz zászlóshajója, egy szuper kényelmes Mercedes Tourismo, amelyet általában 12-14 órás, külföldi utakra vetnek be. Kíváncsiak voltunk rá, milyen benne eltölteni fél napot, úgy éreztük, mindezt úgy lesz a legegyszerűbb kipróbálni, ha valakit szó szerint bezárunk a járat falai közé, persze teljes ellátással, légkondival és klassz filmekkel az esti busz-mozihoz.

A nemes – és némiképp időigényes – feladatra egy különleges hölgy, Irina Kontus jelentkezett,

  • aki Ukrajnából érkezett Szegedre, konkrétan, a szerelem hozta a Napfény Városába,
  • egy 7 éves tündéri kislány anyukája (aki az esti órákban Irina férjével együtt a Tiszabusz Plusz parkolójából vigyázott az édesanyjára),
  • jelenleg a Global Fitnessben dolgozik személyi edzőként, mellette pedig top kategóriás testépítő versenyző is, akit pont a felkészülési időszaka elején csíptünk el a rendhagyó ötletünkkel.

A sorok helyett beszéljen a Dorozsmai úti telephelyen felvett videó, amelybe Irina mellett a vásárhelyi fitnesz világbajnok, a Konyhafőnök című műsort is megjárt Kajó Kinga – aki a Tiszabusz Plusz munkatársa – és Sutka Ferenc ügyvezető is beugrott:

Apropó… buszt bérelnél?

Utazást szervezel?

Vagy csak megindulnátok a haverokkal erre-arra?

Mutatjuk, hol találod Szeged piacvezető buszos cégét:

  • +36 70 448 8888
  • +36 30 841 6003
  • 6728 Szeged, Dorozsmai út 38.
  • Még több infót a cégről és a szolgáltatásokról IDE kattintva találsz.

Operatőr: Galyas Richárd

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb