GasztroSzegedi Arcok

A vásárhelyi fitnesz világbajnok Kajó Kinga ezúttal a Konyhafőnökben harcol

A Hód-Fitnesz színeiben világ- és Európa csúcsát megjáró Kajó Kinga ezúttal az RTL Klub Konyhafőnök című műsorában méretteti meg magát. A gasztro realyti több éve fut a már említett csatornán, a sportoló a Szeged365.hu-nak azonban elárulta: ő ennek ellenére bátorsághiányában öt évig fontolgatta, hogy versenybe szálljon-e vagy sem, minek után az idei évben elhatározta: kipróbálja magát!

Fotó: Kajó Kinga hivatalos Facebook oldala

Kinga számára a legnagyobb élményt a Michelin-csillagos séfek és Fördős Zé megismerése jelentette. Elmondása szerint, amellett, hogy nagyon sok, apró kis konyhai trükkre szert tett, rengeteg barátot is szerzett. A nyomás alatt való teljesítés pedig csak megerősítette őt a versenyzésben. Révén, hogy világ életében sportolt, tudta, hogy mire vállalkozik azzal, hogy időre és a legkülönbözőbb koncepciókra építve kell majd egy-egy ételt elkészítenie.

A vásárhelyi fitnesz bajnok lapunknak elmondta: 8 éve él együtt a párjával, így aztán a konyhában való alapvető tevékenykedés nem okoz gondot a számára, hiszen mint az köztudott az ő barátja szívéhez is a hasán vezet keresztül az út.

Fotó: Kajó Kinga hivatalos Facebook oldala

Kajó Kinga ügyesen menetel az augusztus 3-a óta képernyőn futó műsorban, ahol a szemünk láttára minden megtesz azért, hogy minél messzebbre jusson. A bajnok a verseny előtt legjobban a csapatfőzésektől tartott, de tudja, ha eljut odáig, azokat az akadályokat is leküzdi majd. A mindig is egyéni versenyszámokban induló sportoló sorsát esténként 20:10 perctől követhetik nyomon a szegediek az RTL Klubbon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb