KikapcsVideo365

„Ilyen különleges alkalom csak egyszer adatik az ember életében” – grandiózus show keretében búcsúzik a nagyközönségtől a szegedi világbajnok mesterfodrász

Élete utolsó nagyszabású bemutatójára készül szombaton Kormányné Eta, világbajnoki ezüstérmes mesterfodrász, a szegedi Etalon Beauty & Hair Spa szíve és lelke. A grandiózus show apropója pedig az a különleges alkalom, hogy kereken 50 éve, hogy a világbajnok hajszobrász először ragadott fodrászollót. A jeles dátumot pedig egy hatalmas, 30 modellt és csodálatos frizurát felvonultató bemutatóval ünnepelhetjük az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban. Az este 8 órakor kezdődő show azért is kuriózum, mert még Eta sem készített egy bemutatóra sem 30 frizurát, – eddig-, így holnap a TIK-ben új rekord is születik.

ILYEN KÜLÖNLEGES ALKALOM CSAK EGYSZER ADATIK AZ EMBER ÉLETÉBEN

Péntek reggel már tapintani lehetett az izgatottságot Kormányné Eta Vidra utcai szalonjában, hiszen teljes gőzzel folynak az előkészületek a holnapi nagy bemutatóra. Valamennyi fodrászszékben gyönyörű hajú modellek ültek, akik között ezer lángon égve csak úgy sürgött-forgott a mesterfodrász. Egy fésülés itt, egy hajvasalás ott, közben rengeteg egyeztetés a csapattal, hogy a grandiózus esemény utolsó kockája is a helyén legyen a szombati start előtt. Ez az este lesz az, amikor mindennek klappolnia kell, hiszen ilyen különleges alkalom csak egyszer adatik meg az ember életében.

TELJES GŐZZEL FOLYNAK AZ ELŐKÉSZÜLETEK, ETA NAPI KÉT-HÁROM ÓRA ALVÁSSAL PÖRÖG EZERREL

Mint Kormányné Eta elárulta, egy fodrász a vendégeivel él, szinte már családtagként tekint rájuk, hiszen ő is nagyon sokat kapott már tőlük, s ezt szeretné számukra meghálálni. Ahogy mondta, holnap hatalmas dolgot szeretne adni. Elárulta, példátlan összefogás eredménye lesz a bemutató, hiszen több százan dolgoznak azon, hogy ez az est tökéletes legyen: többek között a vendégek hozzák a süteményeket, rendezik a virágokat, de már a modellek is reggel hét órától készenlétben állnak. Maga Eta is napi két-három órákat alszik, és teljes gőzzel készül a nagy eseményre, de mint mondta, minden percért megéri. „Akkora feltöltődést jelent számomra ez az egész, hogy ennyien mellé álltak az ügynek, hogy elcsuklik a hangom, ha erről kell beszélnem” – mesélte a mesterfodrász.

NINCS MEGÁLLÁS, NINCS KÁVÉZÁS, CSAK KŐKEMÉNY MUNKA

Eta ugyanakkor megnyugtatott bennünket, ez a show nem azt jelenti, hogy visszavonul, ugyanúgy dolgozik majd tovább a jövőben is, oktat, bemutatózik, de ekkora saját rendezvényt még egyet nem fog szervezni, ez egy egyszeri és megismételhetetlen alkalom az életében. „Egy dolog miatt izgulok csak, hogy ennyi modellel még nem dolgoztam, így nagyon fontos volt logisztikailag megoldani, hogy minden kijöjjön pontosan” – árulta el a mesterfodrász. „Itt nincs megállás, nincs kávézás, hanem reggel héttől éjfélig kőkeményen dolgozni fogok. Nagyon várjuk, és nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen csokrot adhatok mindenkinek” – mondta el Kormányné Eta.

SZOMBATON IRÁNY A TIK

A grandiózus bemutató tehát szombat este 8 órakor startol:

50 év szerelem – nagyszabású bemutató Kormányné Etával

Dátum: 2023.06.03.

Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ (SZTE TIK), Szeged, Ady tér 10.

A jegyeket az Etalon Beauty & Hair Spa-ban (Szeged, Vidra utca 3.) lehet megvásárolni, a helyszín befogadóképességének mértékéig.

Információs vonalak:+3620 983-1301 és +3620 515-5131.

A hivatalos eseményt ITT találod.

Operatőr: Galyas Richárd

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb