Kikapcs

Nissan Qashqai, akár 4.000.000 Ft kedvezménnyel, készletről? Nem viccelünk: hétfő délig villámakció van a Hovány szalonokban

Masszív akciót hirdetett a szegedi Nissan Hovány: kereken 4.000.000 forint árkedvezményt adnak, ha valaki készletről vásárolna vadonatúj Qashqai-t, de a szerencsés – leendő – autótulajdonosnak meglehetősen gyorsnak kell lennie: az ajánlat csakis hétfő, azaz június 5., délig tart.

10-ből 9 szegedinek a Qashqai jelenti a crossover fogalmát, amely nem véletlen: a japán gyártó ezzel a modellel alapozta meg a városi terepjárók szegmensét, 2006 óta pedig rengeteg gurult ki belőle az Algyői úti Hovány-szalonból. Nos, a modell – amelynek a nevét még mindig embert próbáló feladat leírni – tavaly tavasszal a harmadik generációjához ért, amely karakteres színfoltja lett Szeged útjainak:

  • a formaterve annyira merész, hogy amikor először jött szembe, szinte alig lehetett megmondani, hogy ez a “régi” Qashqai utódja-e,
  • látványos a LED-es fényszórók kialakítása,
  • de nagyot dobnak rajta a 20 colos felniket,
  • az eddigi talán legnagyobb Nissan-hűtőmaszk, melyben az embléma rejti el a ProPilot vezetéstámogató rendszerek szenzorait, vagány az összhatás.

A csinos crossover csakis most hétvégén, egy hétfő délig tartó villámajánlat keretein belül kereken 4.000.000 forint árkedvezménnyel vihető el, ráadásul hosszú hónapok várakozása nélkül:

a készleten lévő autókra vonatkozik.

A Nissan Hoványt Szegeden az Algyői út 40-ben találod, szombaton 8-tól délután 1-ig vannak nyitva, vasárnap zárva lesznek, de hétfőn 8-tól délig még lecsaphatsz az egyedülálló ajánlatra.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb