Kikapcs

Szegedi hölgyek figyelem! Kihagyhatatlan vacsoraest érkezik Szeged szívébe: Pokorny Lia egy igazán csajos beszélgetős esttel várja a szegedieket a Napfény Műterem mediterrán teraszán!

Kötetlen és fesztelen, interaktív beszélgető show Szeged szívében a Napfény Műterem mediterrán teraszán, fenséges vacsora mellett. Jegyeket még lehet kapni, sőt a Szeged365 Family is nyerhet két jegyet. Mutatjuk a menüt.

A Szeged365 folyamatosan figyelemmel kísérte a Napfény Műterem exkluzív rendezvényterem programjait, ott voltunk Borovics Tamás (Legszegedibb művész 2022), és Csuja Imre (Jásza Mari -díjas érdemes művész) verses vacsoraestjén is. Számtalan program, sok kedves beszélgetés. Ezek közül, ha lehet választani, a legemlékezetesebb nekünk is az volt, amikor Csuja művész úrral beszélgettünk közvetlen az est után:

Amikor a gazdasági helyzetre hivatkozva bezárták a Szegedi Nemzeti Színházat, a Napfény Műterem azonnal lépett és megnyitotta az Exkluzív Rendezvénytermét. Így a szegediekkel együtt segített a szegedi színészeknek: több estet is rendeztek, ami elképesztő sikert hoztak. Volt előadás, amire pár nap alatt elfogyott az összes vacsorajegy. Most egy újabb helyszín érkezik.

A Napfény Műterem Szeged szívében található, mediterrán belső terasza alakul át egy szabadtéri színpaddá: Pokorny Lia a Beugró koronázatlan királynője érkezik egy kötetlen, kellemes, kulisszatitkokat is át és kibeszélő esttel.

A beszélgetésre a vacsora kínálata is fenséges: rosé kacsamell szeletek friss citrusos-dresszinges magvakkal szórt kevert salátaágyon (madársaláta-jégsaláta),grissini. A desszert pedig epres fehér csokis kekszmorzsás pohárkrém. Egy kellemes borkóstolóval is kedveskednek, így egyértelműen érezzük, hogy ez az est kihagyhatatlan! Két jegyet a Napfény Műterem felajánlott a Szeged365 Family-nek: mutatjuk ITT hogyan tudod megnyerni tőlünk.


Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb