KikapcsVideo365

Szegedi Pletykák, Deja Vu különkiadás: így szólt a Sing Hallelujah! a fesztiválozók előadásában, még Mihálffy Béla képviselőt is megénekeltettük

Ennél jobban nem is kezdődhetett volna a szegedi nyár: ragyogó napsütés, harminc fok és elstartoló 10 éves jubileumi Deja Vu Fesztivál! Nekünk sem kellett több, belevetettük magunkat rögtön az első nap, csütörtökön a fesztiválozók népes táborába és Szegedi Pletykák különkiadásunkban arra kértük a szegedieket, hogy énekeljék el nekünk városunk bulihimnuszát Dr. Alban Sing Hallelujah! című örökzöld slágerét.

MIHÁLFFY BÉLÁT IS MEGÉNEKELTETTÜK

Szegedben a legszebb, hogy amikor éneklésre buzdítod a fesztiválozókat szinte egymás kezéből tépik ki a mikrofont, hogy hallathassák a hangjukat, főleg, ha egy olyan közismert slágerről van szó, mint a Sing Hallelujah!. Csodás egyedi performanszokat hallhattunk szinte minden korosztályból, fiatalabbtól, idősebbtől, sőt még a kedvünkért Mihálffy Béla országgyűlési képviselő is dalra fakadt olyan energiával, hogy még Dr. Alban is megirigyelné.

SZOMBATON DR. ALBAN MAGA ÉRKEZIK A DEJA VU SZÍNPADÁRA

Apropó, Dr. Alban, a nigériai születésű énekes személyesen jön szombaton a Deja Vu színpadára, így biztosan fogja még több ezer torok együtt üvölteni a Partfürdőn azt, hogy Sing Hallelujah!. Addig is, nézd meg Magyar Andor kollégánk videóját, hogyan szólt a dal a fesztivál első estéjén a bulizók előadásában!

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb