Mindenmás

Teherautó és személyutó ütközött frontálisan az 55-ösön, mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre (frissítve)

Kedden reggel 8 óra körül egy teherautó és egy személyutó ütközött össze frontálisan az 55-ösön, a mórahalmi körforgalomnál – tudtuk meg a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályától.

A helyszínre már kiérkeztek a rendőrök és a katasztrófavédelem szakemberei is. Teljes útlezárás mellett folyik a helyszínelés. Vigyázzatok magatokra!

FRISSÍTVE: EGY EMBERT KI KELL SZABADÍTANI

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy ember beszorult az egyik gépkocsiba. Őt feszítővágóval szabadítják ki a szegedi és ruzsai hivatásos, valamint a mórahalmi önkéntes tűzoltók. Az egységek áramtalanítják a járműveket. Mentőhelikopter is a helyszínre érkezett.

FRISSÍTVE 2.0: KISZABADÍTOTTÁK A BESZORULT EMBERT

A katasztrófavédelem délelőtt 9 óra körül azt írta, hogy a szegedi és a ruzsai hivatásos, valamint a mórahalmi önkéntes tűzoltók kiszabadították és kiemelték a gépkocsijából azt az embert, aki beszorult az egyik járműbe, miután karambolozott egy kamion és egy személyautó az 55-ös főúton, Mórahalom közelében. Az egységek feszítővágót is használtak a műszaki mentés során.

FRISSÍTVE 3.0: EGY NŐ ÉS KÉT GYERMEK SÉRÜLT MEG

Az esettel kapcsolatban érdeklődtünk az Országos Mentőszolgálat Dél-alföldi Regionális Mentőszervezeténél is, mint válaszlevelükben írták, a balesetben egy nő és két gyermek is megsérült. Hangai József azt írta szerkesztőségünknek, hogy a balesettől néhány kilométerre tartózkodott a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat rohamkocsija, akik a szegedi mentésirányítás utasítására azonnal a helyszínre siettek és megkezdték az elsődleges vizsgálatot és ellátást.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb