Kikapcs

Tuti program, keddre: a Szeged365 kötelékébe tartozó fotós, Fuisz Márió elkalauzol ma bennünket a képalkotás rejtelmeibe

A szegedi fotográfusok és a fotózás iránt érdeklődőknek tartogat a mai nap egy izgalmas programot, hiszen 17:30-kor terítékre kerül az objektív a Szent Györgyi Albert Agórában. Irtó büszkék vagyunk, hiszen a keddi találkozón bemutatkozik a Szeged365 kötelékébe tartozó fotós, Fuisz Márió, aki elkalauzol bennünket a képalkotás legapróbb rejtelmeibe.

A szegedi fotós beszélgetőpartnere a Fotóriporteri Életmű-díjas Németh György lesz. Az eseményre minden érdeklődőt várnak egy kis beszélgetős fotónézegetésre! Mint megtudtuk, főként az enteriőr-, a gasztro-, és a portré-témákat boncolgatják majd az Agórában. Máriótól fotókat is kaptunk, mutatjuk, milyen remekműveket láthatsz ma, és nyerhetsz bepillantást azok létrejöttébe:

Az esemény helyszíne és időpontja:

  • Szent-Györgyi Albert Agóra
  • Szeged, Kálvária sgt. 23.
  • Informatórium, 2. emelet
  • 2023.06.06., kedd, 17:30.

További részletek ITT.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb