Sport

A Szeged-Csanád GA labdarúgója a legjobbak között: Temesvári Attila büszkélkedhet a második legmagasabb teljesítményindexszel az InStat adatai szerint

Nemzeti Sport Online összegyűjtötte az elmúlt NB II-es szezon legérdekesebb statisztikáit. Az InStat adatai alapján a teljes mezőnyt figyelembe véve Temesvári Attila, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia labdarúgója büszkélkedhet a második legmagasabb teljesítményindexszel, pontosan 217-tel – osztotta meg a remek hírt a csapat a közösségi oldalán.

Egyénileg a Diósgyőr játékosa, Gera Dániel büszkélkedik a legmagasabb teljesítményindexszel (219), a második helyre holtversenyben csapattársa, Lukács Dániel és a szegedi Temesvári Attila került 217-tel. Utánuk ugyancsak egálban a szintén DVTK-s Bárdos Bence, valamint az MTK-hoz télen érkezett Bobál Dávid jön, 216-tal.

Mindemellett a 23 esztendős szegeid hátvéd vívta meg a legtöbb sikeres légi párbajt, szám szerint 7-et. 

Temesvári Attila 21 bajnoki mérkőzésen összesen 1779 percet játszott és 4 gólt szerzett az elmúlt idényben. Szívből gratulálunk az eredményekhez!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb