Mindenmás

Kellemes nyári este a Napfény Műterem teraszán: Időutazás a kabaré világába

Nem volt hiány a nevetésből és az élvezetből a Napfény Műterem teraszán tartott “Időutazás a kabaré világába” rendezvényen. Egy csodálatos nyári estén megtelt a hely, ahogy a közönség belemerült egy szórakoztató, zenés és prózai műsorszámokkal tarkított időutazásba.

Az előadás előtti hirtelen zápor ellenére a Napfény Műterem lelkes csapata gyorsan reagált, és pillanatok alatt átrendezték a székeket és asztalokat, így az előadás nem maradt el. Borovics Tamás és Szilágyi Annamária is örült, hogy a közönség elkötelezettsége és a helyszín rugalmassága lehetővé tette a sikerrel zárult estét.

Az esemény tökéletes volt mindenkinek, aki egy kellemes estét akart eltölteni egy jó adag nevetéssel, finom vacsorával, habzó borral, fröccsel vagy limonádéval. Az előadás előtt fetás bazsalikomos göngyölt csirkemell vacsorát szolgáltak fel nyári salátával és röszti falatokkal. A desszert egy mennyei kekszes mogyorós hideg pohárkrém volt.

Az előadás magába foglalt századfordulós jeleneteket és kuplékat, mintha csak maga a kabaré világába csöppentünk volna bele. Olyan jól ismert karakterek kerültek terítékre, mint Hacsek és Sajó, Jenő és Lujza, Róbert és Evelin, míg néhány közismert dallam, mint a “Holdvilágos éjszakán”, “Kalapom”, “Asszonykám adj egy kis kimenőt”, “Lesz maga juszt is az enyém”, “Ma este babám”, “Én mellettem elaludni nem lehet” csendült fel, hogy igazán felejthetetlen legyen az este.

Az est fellépői között ott volt Szilágyi Annamária, Borovics Tamás és Gömöri Krisztián, míg a zongoránál Kovács Gábor mesterien vezényelt.

A jegyek elővételben kaphatóak voltak a helyszínen nyitvatartási időben, és az eső ellenére hatalmas munkával sikerült megtartani vasárnap este az előadást.

Az estet a Napfény Műterem hozta el nekünk, akik folyamatosan biztosítják Szeged kulturális életének gazdagságát és változatosságát. Várjuk a következő hasonló eseményt nagy izgalommal!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb