Szegedi Arcok

Napi büszkeség: nem csak a képernyőn nyújtja a maximumot Göröncséri Virág, Európa Kupa győztes lett az M2 Gyerekcsatorna szegedi műsorvezetője

Göröncséri Virágot nem kell bemutatni egy szegedinek sem, hiszen városunk rendkívül tehetséges, mindössze 15 éves diákja tavaly az M2 Gyerekcsatornán műsorvezetőként mutatkozott be. Sőt, a Hetedhét kaland mellett a Rímerdő című nyolcrészes sorozatban is szerepelt, az erdei tündér karakterét formálta meg a fiatal lány. Mint kiderült, nemcsak a kamerák előtt hozza ki magából a maximumot Virág, hanem az akrobatikus táncban is, hiszen múlt pénteken Európa Kupa győztes lett.

Irtó büszkék voltunk már tavaly is Virágra, hiszen megvalósította sok-sok gyerek álmát: 14 évesen bizonyíthatott a kamerák előtt, és kipróbálta milyen a tévében szerepelni, műsort vezetni, a nézőket szórakoztatni. Bizony, az M2 Gyerekcsatornán műsorvezetőként mutatkozott be a Hetedhét kalandban, és előtte már feltűnt a Rímerdő című nyolcrészes sorozatban is. Ezekről itt írtunk bővebben:

MÉLTÓN KÉPVISELTÉK MAGYARORSZÁGOT ÉS SZEGEDET A FIATALOK

Sokan nem tudták, így meglepő lehet, de Virág nemcsak a képernyőn remekel, hanem bizony az akrobatikus táncban is, hiszen június 9-én Európa Kupa győztes lett a tehetséges fiatal lány. Mint a Phoenix Fitness klubtól megtudtuk, a szegediek a múlt héten az Acro Free Dance European Open Cup versenyen jártak, méghozzá Varsóban, és a Fit Kid kategóriában mérettették meg magukat.

Az is kiderült, hogy ez egy új kategória, egy táncosabb vonala az akrobatikának. A varsói versenyt két hazai rangadó előzte meg, és ezeken kvalifikálták magukat a szegedi versenyzők az európai megmérettetésre. A Phoenix Team-ből három versenyző lépett színpadra Varsóban, ahol szuperül teljesítettek! Nagyon büszkék vagyunk rájuk, méltón képviselték Szeged városát és Magyarországot, hiszen a következő eredményekkel tértek haza:

  • Göröncséri Virág – 7. kcs – első helyezett,
  • Narozsnik Laura – 7. kcs – második helyezett,
  • Vidiczki Dorina – 9. kcs – ötödik helyezett.

A gyerekek sikerei mögött hatalmas munka, és küzdés van, mi pedig szívből gratulálunk nekik az eredményekhez!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Fotó: Göröncséri Hajnalka FB.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb