KözéletSmart Szeged

Szombattól indul a Szeged – Balaton Aranyhíd Expressz, fedélzeti wifi-vel és légkondival újítanak

Szombaton életbe lép a MÁV-Volán-csoport nyári főszezoni menetrendje. A magyar tengerhez utazókat sűrűbb közlekedéssel és magasabb színvonallal kiszolgáló menetrend augusztus 27-ig lesz érvényben, és a szeptember végéig tartó utószezoni menetrend követi majd – írta közleményében a MÁV. Szegediként a legfontosabb, hogy a vakáció első hétvégéjétől közvetlen vonatok indulnak Szegedről – és a többi délkeleti vármegyeszékhelyről – a Balatonra, a városunkat Balatonszentgyörggyel összekötő Aranyhíd Expressz naponta fog járni,

  • ez egyébként Kiskunfélegyházát, Kecskemétet és Ceglédet is érinti,
  • ráadásul a MÁV szombattól itt is bevezeti az első osztályt.

Magyarán, a nem légkondis 2. osztályúak mellett az 1. osztályú, légkondicionálóval ellátott kocsik is elindulnak, az utóbbiakban fedélzeti internet és konnektor is lesz, nomeg, mint a MÁV ígéri, tágasabb lábtér.

A társaság arról is beszámolt, hogy bővül a balatoni közlekedésben a légkondicionált InterCity-kocsik száma, több korszerű FLIRT és KISS motorvonat áll forgalomba, valamint az idén 75 éves Utasellátó fedélzeti szolgáltatásait is igénybe lehet venni a déli és az északi partra tartó számos InterCity-n.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb