Közélet

Orbán Viktor ismét nagyapai örömök elé néz

Orbán Viktor második legidősebb lánya, a 29 éves Szokira-Orbán Sára várandós, így a miniszterelnöknek hamarosan újabb unokája születhet. Információk szerint a hatodik unoka idén ősszel születhet meg.

Orbán Viktornak eddig öt unokája van: Ráhel lányának három (Aliz, Anna Adél és Bertalan), Sára lányának pedig két gyermeke (Johanna és János Fülöp) született. Most a Blikk értesült arról, hogy Szokira-Orbán Sára ismét várandós.

A lap azt írja, hogy talán babonából, de a miniszterelnök környezetében nem kívánták kommentálni a híreket, ám úgy tudják, a baba valamikor ősszel érkezik, de már most hatalmas az öröm. Két testvér várja őt, az ötéves Johanna, valamint a háromesztendős János Fülöp. Ők azok, akikkel Orbán Viktor idén húsvétkor sonkát és kalácsot vásárolni indult Felcsúton, s a közös családi programról több videó is készült.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb