Sport

Új játékos a fedélzeten: a Partizán Belgrádtól érkezik a Szeged-Csanád Grosics Akadémia fiatal védője

A Partizán Belgrádtól érkezik a Szeged-Csanád Grosics Akadémia legújabb játékosa, jelentette be a klub szombaton közösségi oldalán. A fiatal belső védő, Dimitrije Acsimovics 2026-ig szóló szerződést kötött a szegedi klubbal.

ACSIMOVICS A PARTIZÁN BELGRÁD UTÁNPÓTLÁSÁBAN NEVELKEDETT

Dimitrije Acsimovics 2004. augusztus 1-jén született a szerbiai Valjevo városában. A Partizan Belgrád utánpótlásában nevelkedett, ahol végigjárta az összes korosztályt. A 2020/21-es szezonban a Partizan U17-es csapatával bajnokságot nyert – abban az idényben 33 bajnoki mérkőzésen 3 gólt szerzett. Az U19-es együttesben 46 tétmérkőzésen 3 találat és egy assziszt fűződik a nevéhez. Az elmúlt idényben az U19-esekkel is bajnoki címet ünnepelhetett.

„Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Sokat hallottam erről a klubról és a városról. Segíteni szeretném a csapatot abban, hogy elérjük a célt és feljussunk az élvonalba.” – nyilatkozta újdonsült játékos.

Dimitrije Acsimovics a Szeged-Csanád Grosics Akadémia harmadik nyári igazolása: Magyar Zsoltot Csákvárról, Palincsár Martint pedig az MTK Budapesttől szerződtette a klub.

Forrás és fotó: Szeged-Csanád Grosics Akadémia FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb