Mindenmás

Kiugrottunk a már gyönyörű zöld színekbe öltözött Cédrus Liget Lakóparkba. Lekeny Márk fogadott bennünket a belső parkban

Szeged, mint város ismert a fenntarthatóságáról, zöld törekvéseiről. A Cédrus Szeged Lakópark, a zöld infrastruktúrával és a geotermikus fűtési megoldással még tovább javítja a helyi levegő minőségét, ráadásul ezek a megoldások a lakóknak is hatalmas előnyöket nyújtanak.

A geotermikus fűtési rendszer a föld hőjét használja fel a lakások fűtésére, tehát megújuló, tiszta energiaforrást használ. Ennek köszönhetően a Cédrus Szeged Lakópark nem csak, hogy nem szennyezi a környezetet, de még pénzt is spórolhatunk vele!

De ez még nem minden! A Cédrus Szeged Lakópark különleges ajánlatot is kínál: 5 évig teljes mértékben átvállalják a fűtési költségeket. Az öt év elteltével pedig a geotermikus hődíjra váltanak, ami garantáltan kedvezőbb lesz a gázzal megtermelt hődíjnál.

Ez a hihetetlen ajánlat még vonzóbbá teszi a lakóparkot, hiszen most már nem csak a zöld technológiájuk és a szép környezetük miatt érdemes ide beköltözni, hanem mert pénzt is spórolhatunk!

A lakópark saját beruházásában számos pénzügyi konstrukcióval várja leendő lakóit. Személyre szabott megoldásokat kínálnak a hitelkonstrukcióktól, állami támogatásokon keresztül egészen a bérleti garanciáig, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabb lehetőséget.

Lekeny Márk a Cédrus Liget Lakópark ügyvezetője elárulta a Szeged365-nek, hogy melyek a legnépszerűbb pénzügyi konstrukciók:

Ne habozz, látogass el a Cédrus Szeged Lakópark weboldalára, hogy megtudd, milyen lenne a kertvárosi élet minden előnyével egy csodálatos, zöld környezetben élni, ahol a modern építészet és technológia legjavát hozzák el neked. Legyen otthonod a jövő otthona, a Cédrus Szeged Lakóparkban!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb