Mindenmás

Utánpótlás futball klubot működtet egy férfi a vármegyénkben, csak a kapott támogatásokkal nem számolt el – most vádat emeltek ellene

Vádat emeltek egy férfi ellen Szegeden, mert egy utánpótlás futball klub vezetőjeként éveken át nem tett eleget elszámolási és visszafizetési kötelezettségének – közölte hétfőn a Szegedi Járási Ügyészség. Mint kiderült, a férfi egy megyebeli kisvárosban utánpótlás futball klubot működtető egyesület elnöke volt.

A közleményben az áll, hogy a 2013-2017 közötti időszakban az egyesület mintegy 26 millió forint TAO támogatást kapott, amelyet tárgyi eszköz beruházás, felújítás és utánpótlás nevelési feladatok jogcímen igényelt. A férfi egyik évben sem tett eleget maradéktalanul a támogatásokkal kapcsolatos elszámolási kötelezettségének és az emiatt előírt visszafizetési kötelezettségének sem. A futballszövetség végül a sportegyesületet 3 évre kizárta a TAO támogatások igénybevételének lehetőségéből. Az ügyében a Szegedi Járásbíróság dönt majd.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb