Kikapcs

“Lehet, hogy a kaszni változik, de a lélek megmarad” – pénteken a Kozmix vereti a Szeszelünk Partyarénán, exkluzív interjú Lányi Lalával

Visszaszámlálás elindult: már csak hármat kell aludni és kezdődik az őrület, a Szegedtől légvonalban 55 kilométerre lévő Kunfehértón megrendezett BMW találkozóval karöltve, június 22-én, csütörtökön elstartol a háromnapos Szeszelünk Partyaréna. A fergeteges zenei fesztiválon színpadra állnak a jelenleg top lemezlovasok és a 2000-es évek legendái, köztük az örök szegedi kedvenc, a Kozmix is. Hogy mire számíthatunk a több generációt magával ragadó zenekar pénteki (június 23-ai) fellépésén, arról az együttes frontemberével, Lányi Lalával beszélgettünk.

NAGYON KELL SZERETNI AZT, AMIT CSINÁLSZ

A Kozmixot nem kell bemutatni senkinek, hiszen megszámlálhatatlan sok buliban tombolt már a közönség a “Kozmix a házban”, az “Angyal”, vagy éppen a “Holnapután” fülbemászó dallamaira, melyek épp olyan kortalanok, mint a zenekar közönsége. Hogy miben rejlik a titkuk, amivel meg tudnak fogni fiatalabbakat és idősebbeket egyaránt? Lányi Lala elárulta, ehhez elsősorban nagyon kell szeretni azt, amit csinálsz. Másrészt az énekes szerint a minőség független a műfajtól, így ők is mindig arra törekednek, hogy évről-évre fejlődjenek és minél magasabb színvonalon játszanak a közönségnek.

A TINI LÉLEK ELŐBÚJIK BELŐLÜNK

Azt pedig mindannyian aláírhatjuk, a Kozmix 28 éve alatt látva a zenekar töretlen sikerét, ezt sikerült meg is valósítaniuk. “A színpadon is mindig elmondom: lehet, hogy a kaszni változik, de a lélek megmarad. Ma is, ha vidám dalt írunk, akkor a tini lélek azért előbújik belőlünk. Néha megfordítanám a kérdést, hogy vajon a közönség is tud -e velünk együtt ugyanolyan fiatal maradni” – mondta el Lányi Lala.

A PÖRGÉS GARANTÁLT A PÉNTEKI BULIBAN

A tapasztalat azt mutatja, hogy igen. A Kozmix közönségében megvan az örökké fiatal lélek. Mint Lányi Lala elmondta, amennyiben a Szeszelünk Partyarénán a közönség nyitott szívvel várja a pörgést, biztosan meg fogja kapni. Azt is elárulta, a korszakos, nagy dalok mellett új szerzemények is bekerültek a repertoárba. “Amikor frissítjük a programot, mi magunk is alig várjuk, hogy játszhassuk, előadhassuk a dalokat” – mondta el Lányi Lala.

A LÁTVÁNY A TEJSZÍNHAB A FAGYI TETEJÉN

A Kozmix pedig igazán ki fog tenni magáért pénteken a színpadon, hiszen 14 dal fog felcsendülni a Szeszelünk Partyarénán, ami már előrevetíti, sok slágert, szívünknek kedves dalt fognak érinteni. A féktelen hangulat, a pörgés garantált! “Azt biztosan állíthatom, hogy nem csupán a legdurvább veretésig megyünk el, hanem lesz benne egy-egy olyan pillanat, ami igazán mély, lélegzetelállító és egyszeri lesz. Egyszerre fogunk lélegezni a közönséggel. Erre készüljön mindenki” – árulta el a Kozmix frontembere. Hozzátette, a látványelemekre is mindig nagy gondot fordítanak, így lesz ez Kunfehértón is, de nagyon fontos, “nem a látvánnyal szeretnék eladni a show-t, az egy plusz, a tejszínhab a fagyi tetején”.

MEGÚJUL A KIS VILÁG

Lányi Lala még egy titokról lerántotta a leplet a beszélgetésünk során: videóklipet készítettek ugyanis az egyik legnagyobb és legkedveltebb slágerükhöz, a “Kis világ” című dalhoz, ami már ugyan 20 éves, mégis valahogy eddig kimaradt, hogy klip készüljön hozzá. “Több nagynevű DJ is megkeresett azzal, hogy szeretnék ezt a dalt feldolgozni. egy új remixben bemutatni. Köztük volt Lotfi Begi is, végül rá esett a választásunk. Elkészült a dal remixe és végre valahára úgymond megadva a méltó tiszteletet, videóklip is készült hozzá” – árulta el az énekes, ahogy azt is, már csak hetek kérdése, hogy meghallgathassák a rajongók is ezt a különleges zenei csemegét.

ÚJ DALRA IS SZÁMÍTHATUNK A SZESZELÜNK PARTYARÉNÁN

S, habár a Kis világ új változatára még várnia kell a közönségnek, nem maradunk új Kozmix dal nélkül a Szeszelünk Partyarénán, Lányi Laláék ugyanis egy új korszakos dallal mutatkoznak be, mely már egy kicsit előrevetíti a zenekar közelgő 30. születésnapját. Mint mondta, ebből egy rövid részletet már hoznak a kunfehértói közönségnek, még nem a végleges változatában. “Ez egy próbabuli verzió lesz, amit még mi is kóstolgatunk, ízlelgetünk a színpadon, tökéletesítgetünk annak tükrében, hogy jó előadni” – tudtuk meg Lányi Lalától.

A fergeteges Kozmix hangulat tehát garantált lesz pénteken a Szeszelünk Partyarénán, ne aprózd el, tombolj egy nagyot három napon át a festői Kunfehértón, találkozzunk ott!

Jegyek elővételben: IDE kattintva éred el!

  • Csütörtöki jegy: 5500 helyett 4000 Ft
  • Pénteki jegy: 6500 helyett 5000 Ft
  • Szombati jegy: 6500 helyett 5000 Ft
  • All Inclusive GOLD VIP napijegy: 19.900 helyett 15000 Ft

Szeszelünk – a BMW találkozó hivatalos partyarénája

2023.06.22-23-24., Kunfehértó

Esemény: IDE kattintva nézheted meg.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb