Mindenmás

Halálos baleset történt Sándorfalvánál (frissítve)

Kedden délelőtt 9 óra körül egy fának csapódott egy személyautó a 4519-es úton, a 46. kilométerszelvénynél, Sándorfalvánál – tudtuk meg a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól. Mint kiderült, a sofőr életét sajnos már nem tudták megmenteni.

A katasztrófavédelem közleménye szerint a műszaki mentést a szegedi hivatásos tűzoltók végzik. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

FRISSÍTVE (09:54): EDDIG ISMERETLEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT ÜTKÖZÖTT FÁNAK AZ AUTÓS

A rendőrség tájékoztatása szerint a baleset 2023. június 20-án valamivel 9 óra után történt a 4519-es út 46-os kimométerszelvényénél, Sándorfalva külterületén. A rendelkezésre álló adatok alapján egy személyautó eddig ismeretlen körülmények között lesodródott az úttestről és egy fának ütközött. A balesetben a gépjármű vezetője olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon teljes útlezárás van. A rendőrség kéri az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét!

Fotó: police.hu.

FRISSÍTVE (13:36): KÖZISMERT SZEGEDI MMA HARCOS HALT MEG A BALESETBEN

Kedden délután az is kiderült, hogy az áldozat a közismert szegedi MMA harcos, a 27 éves Kardos Róbert volt:  

FRISSÍTVE (14:15): ÚJRA MEGINDULT A FORGALOM

A rendőrség azt írta kedden délután, hogy a helyszíni szemle és a műszaki mentés teljes útlezárás mellett kezdődött meg, 14 óra 15 perckor azonban teljes pályán megindult a forgalom.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb