Mindenmás

Örülünk Vincent? Megérkeztek az új, csinos kis parkoló automaták

A Szeged365 Family már küldte is nekünk a fotókat: van aki messengeren, van aki e-mailben és bizony egyre többen az új Szeged365 APP-on keresztül küldte be az új, robogós parkoló automatákról a fotókat. Tudjátok július 1-től még több helyen kell fizetnünk.

A szegediek értelemszerűen nem nagyon örülnek az új automatáknak, az pedig már csak hab volt a tortán, amikor észrevették hova tervezik őket. Ezeket is elküldtétek nekünk, itt írtunk erről:

A felháborodás oka egyébként akkor kezdődött, amikor a város vezetése kitalálta, hogy még szélesebb körben kell fizetőssé tenni a várost. Így pl. az Újszeged oldalon lévő nagy parkoló is beleesik, ami eddig egészen jól tehermentesítette a belvárost.

Az új automaták előtt engedjétek meg, hogy bemutassuk nektek a szegedi automatákat. Információink szerint ezek az automaták több pénzt kérnek itt Szegeden, mint amennyit a Budai várban lévő testvéreik. A SZEPARK ezzel a fotóval mutatja be a drága kéregetőket:

És akkor lássuk a “medvét”! Nagyon hálásak vagyunk, hogy miattatok mi vagyunk Szeged legnagyobb közössége, köszönjük, hogy bármi történik a városban azonnal jeleztek nekünk.

A fotókat a Római krt-ról kaptuk Anitától. Oda már megérkeztek az új automaták. Július 1-től nagyon figyeljetek, mert ahol eddig nem kellett, most már ott is lehet büntetnek, ha nem fizetsz. Ha ott laksz akkor is fizetni kell, de kedvezőbb a díj, érdemes még a héten utánajárnod.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb