KikapcsVideo365

Korpásodás, kopaszodás, erős hajhullás? Nem a sapka a megoldás! A szegedi tianDe szaküzlet hajápoló termékei kíméletlenül számolnak le a problémákkal

A csillogóan fényes, dús haj mindannyiunk vágyálma, hiszen a haj kortól, nemtől függetlenül úgymond fejünk dísze lehet, mely nemcsak esztétikai szempontból fontos. Régen úgy tartották, hogy a férfiúi erő a hajszálakban koncentrálódik, a nőknek pedig a bölcsessége összpontosul hajkoronánkban. Ma már azonban azt tartjuk, hogy az emberi egészség tükre a haj, hiszen itt mutatkozik meg először, ha valamilyen probléma van az egészségünkkel. Ezért is nagyon fontos különös figyelmet szentelni hajunk állapotára és a megfelelő készítményekkel kezelni, ápolni fejbőrünket. Ebben pedig verhetetlen társunk lehet a tianDe termékcsalád hajápoló családja, mely a természet erejével veszi fel a harcot valamennyi hajunkat érintő problémával szemben. Hogy mégis hogyan, arról Kovács Edittel, a tianDe szaküzlet ügyvezetőjével beszélgettünk.

Száraz, töredezett haj, korpásodás, kopaszság, erős hajhullás: mind-mind olyan probléma, mely nagy mumusa lehet mind a nőknek, mind a férfiaknak. Szerencsére, ahogy Edit elárulta, mindegyikre van megoldás. Ottjártunkkor sorra is vettük a tianDe mesés, gyógyító erővel bíró hajápolóit, melyek segítségével magabiztos külsőt, erős, egészséges, ragyogó hajat varázsolhatunk magunknak.

MINDENNAPI HAJMOSÁS? NEM SZÜKSÉGES, DE NEM IS ÁRT

Edit elmondta, nagyon sok vásárlójuk fordul hozzájuk azzal a kérdéssel, hogy tanácsos-e mindennap hajat mosnunk. Mint az ügyvezető elárulta számunkra, a frissen mosott haj nagyon jó érzést kelt az emberben, ugyanakkor nem kell szükségszerűen mindennap hajat mosnunk. A tianDe mégis gondolt azokra, akik szeretnék ezt megtenni napi rendszerességgel. Edit számukra a My Family Care – Gyümölcs csemege termékcsaládhoz tartozó csodálatos illatú univerzális hajsamponjaikat ajánlja, melyek jojobaolajjal és E-vitaminnal gazdagítva ápolnak, vagy éppen olyan különleges összetevők adják meg az esszenciájukat, mint a vörös pálmamoszat, vagy az őstengerek mélyén összegyűlt, magnéziumban gazdag ásványi anyagok.

KORPÁSODÁS, KOPASZODÁS, ERŐS HAJHULLÁS? NEM A SAPKA A MEGOLDÁS

Sokaknak nagy mumusa és okoz mindennapi problémát a korpásodás, a kopaszodás és az erős hajhullás. Mint Edit elmondta, például a férfiak 60-70%-a küzd a kopaszodással, míg a nők 25-40%-ának okoz kellemetlenséget az erős hajhullás. Van egy jó hírünk, nem az a megoldás ezekben az esetekben sem, hogy sapkával takarjuk el hajkoronánkat, Edit tud ennél sokkal hatékonyabb megoldást is ezekre a problémákra:

  • a korpásodás ellen például kiütéssel nyer a pecsétviaszgomba sampon, ami egyébként kíméletlenül felveszi a harcot a száraz, töredezett hajjal is,
  • a Master Herb termékek a gyógynövények erejével küzdenek a hajhullás ellen,
  • a Bio Rehab samponok, hajpakolások és tonikok a ginzeng és a gyömbér jótékony hatásait vetik be a kopaszodás ellen,
  • a cég legújabb csodafegyvere pedig a hajnövekedés aktivátor sampon és a feltöltő balzsam a sűrű és növekvő hajért kiváló tápanyag-ellátást biztosít, elősegíti az erős hajszálak növekedésének aktiválását és hatékony regeneráló ápolást nyújt.

TÉNYLEG ENNYIRE HATÁSOSAK A TIANDE HAJÁPOLÓI?

Edit, mint mindig, ezúttal is tartogatott számunkra egy személyes történetet a tianDe termékcsalád hajápolóinak varázslatos erejéről. Mint elmesélte, lányának vékony szálú, nem túl dús haja volt. Addig, amíg el nem kezdte használni a tianDe termékeket. Ezt követően haja teljesen új erőre kapott, méghozzá annyira, hogy még a fodrásza is megjegyezte, hogy szinte minden sor hajhagyma mellett nőtt egy újabb neki, így hajkoronája mára sokkal dúsabb, gyönyörű hajzuhatagként omlik a vállára.

Ismerd meg a tianDe termékcsalád hajápolóit videónkból, ahol maga Edit mesél jótékony hatásaikról, sőt azt is elárulja, hogyan óvhatjuk nyáron az erős napsütésben fejünk ékességét.

Ha te is szeretnéd erőssé, egészségessé és gyönyörűvé varázsolni hajadat, fordulj bizalommal Edithez a tianDe szaküzletben!

Az üzletet itt találod:

tianDe szaküzlet (Naturliget Biobolt)

6728 Szeged Dorozsmai út 50

Telefon: +36 62 424 824
E-mail: 
[email protected]

Nyitva:
Munkanapokon 09:00 – 17:00;
Szombat – vasárnap: Zárva

weboldal: www.tiandehungary.com

Operatőr: Galyas Richárd

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb