Szegedi ArcokVideo365

Napi jóvanazúgy: a négykerekű biciklisek, avagy így csapatta a kerékpárúton két autós is Szegeden (videóval)

Sok pofátlan parkolásról írtunk már, de azért a hétfőn, a Szegeden láttam csoportba felkerült videón még mi is meglepődtünk: két autós is nemes egyszerűséggel a Belvárosi híd előtt lévő kerékpárúton, a biciklisek között közlekedett, láthatóan a csúcsforgalom idején.

Az, hogy mi volt ezzel a céljuk az egyelőre talány, talán csak nem volt kedvük kivárni a kocsisort, vagy egyszerűen figyelmetlenek voltak, viszont még a videót készítő kerékpárost is meglepte a művelet:

@szeged365

Napi jóvanazúgy: a négykerekű biciklisek, avagy így csapatta a kerékpárúton két autós is Szegeden

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

LEZÁRÁS, KÖZLEKEDÉSI KULTÚRA ÉS EGYEBEK

A csoportba felkerült videó alatt már többen is kommenteltek. Volt, aki azt írta, hogy “a közlekedési kultúránk egyenlő a nullával, ez gyalogosra és járművel közlekedőre egyaránt vonatkozik”, Tamás pedig azt vallja, hogy “a probléma gyökere az az, hogy alapvetően kb mindenki képtelen a normális közlekedésre”. Sokak szerint azért történhetett ez meg, mert a Victor Hugo utca le volt zárva a darubontás miatt, míg mások így vélekedtek: “aki ezt az utcát felrajzolta életébe se biciklizett, de autója se volt. Sőt, van még egy pár a városban.”

Az Oskola utca és a Belvárosi híd szegedi oldala egyébként még 2021-ben lett felújítva, akkor több oktatóvideót is közzétettek arról, hogy mi az új forgalmi rend a helyszínen:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Videó: Senki Grinwheild Leánya. Forrás: Szegeden láttam FB.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb