KikapcsVideo365

Tengerparti nyaralást tervezel? Még nem késő, Montenegró csak rád vár! Csapj le a szegedi Adria Tours kihagyhatatlan ajánlataira

Az elmúlt napokban berobbant Szegedre az igazi kánikula, s bár örülünk a hamisíthatatlan nyári időnek, azért amikor úgy érezzük, elolvadunk a napon, valamennyien arról ábrándozunk, ahogyan a hűs tengervízben csobbanunk egyet, és a kellemesen ringatózó hullámok között hűtjük le magunkat. De vajon nem késő- e még idén nyárra belevágni egy tengerparti nyaralás szervezésébe? Ha te is az utolsó pillanatra hagytad pihenőidőd megtervezését, van egy jó hírünk, a szegedi Adria Tours Utazási Iroda gondolt rád és még lecsaphatsz szabad helyeikre az Adriai-tenger partján fekvő festői szépségű Montenegróba! S, hogy mit tartogathat számodra ez a páratlan bájával lenyűgöző kis ország, arról Ogurlic Uzon Ágnessel, az Adria Tours Utazási Iroda tulajdonosával beszélgettünk.

AZ EGYIK LEGSZEBB TENGER A VILÁGON AZ ADRIAI

Aki járt már az Adriai – tenger partján Montenegróban, csak az tudhatja, milyen magával ragadó tud lenni a kristálytiszta, türkizkék, gyönyörű, átlátszó víz, a filmekbe illő szépségű tengerpartjával és hatalmas, lélegzetelállító hegyeivel. Aki pedig nem járt ott, annak mindenképp ki kell próbálnia, mondta el Ági, aki szerint a legszebb tengeri üdülőhelyek az Adria partján fekszenek, nem véletlenül szerveznek ebbe a kis paradicsomba számos buszutat a nyár folyamán.

MONTENEGRÓ SZERELEM ELSŐ LÁTÁSRA

Ahogy Ági mesélt nekünk Montenegró szépségeiről, lelki szemeink előtt már ott láttuk magunkat, ahogy sétálgatunk Kotor városának szűk, sikátoros, kis utcáin, vagy bájos terein a fenséges templomok között, a város fölé emelkedő hegyek ölelésében. És akkor még nem említettük a csodás Kotori öblöt, Európa legdélibb mediterrán fjordját, ahol első pillantásra bele fogsz szeretni az eléd táruló látványba, s rögtön magával ragad a forró, pezsgő mediterrán életérzés. Így, nem véletlen, hogy Kotor kiérdemelte az UNESCO világörökségi címet.

ISMERD MEG BUDVÁT, A SZÓRAKOZÓHELYEK MEKKÁJÁT ÉS TIVATOT AZ ADRIA MONTE CARLÓJÁT

Montenegró rejtett kincsei között kihagyhatatlan úti cél Budva, mely állandó nyüzsgésével a fiatalok és a szórakozni vágyók Mekkája lehet, nem is beszélve lenyűgöző óvárosáról és hatalmas, azúrkék partjáról. Ha viszont kicsit nyugodtabb kikapcsolódásra vágysz, Tivat a te tökéletes helyed. Ez a rohamlépésekkel fejlődő, kis, tengerparti város a Kotori öbölben nem rendelkezik ugyan több száz éves palotákkal, ám hatalmas jacht kikötőjével méltán nevezik az Adria Monte Carlójának.   

ITT MINDENKI MEGTALÁLJA AZT, AMIT KERES

„Montenegróban szerintem mindenki megtalálja azt, amit keres: a gasztronómiai élményektől kezdve a kavicsos, sziklás, homokos tengerpartokig mindent, úgyhogy nekünk csak utazni kell” – mondta el Ági. Hozzátette, Montenegró másik nagy vonzereje a barátságos, magyar pénztárcának is megfelelő áraiban rejlik, nem utolsó sorban pedig a helyiek vendégszeretete lengi körbe a nyaralókat, akik nagy barátsággal fogadják a hozzájuk érkező turistákat.

MÉG NEM KÉSŐ LEFOGLALNI AZ UTAZÁST

Ezután már csak egy kérdésünk maradt Ágihoz. Mikor utazhatunk, ugye még van hely buszos útjaikra? Az Adria Tours Utazási Iroda vezetője megnyugtatóan elmondta, még nem csúsztunk le a lehetőségről, Kárász utcai irodájukban nagy szakértelemmel és tapasztalattal várják az utazni vágyókat. Mint megtudtuk, július 22-től még lecsaphatunk a szuper helyekre. Ági abba is beavatott bennünket, ők elsősorban a buszos utazást és a szállást biztosítják, ugyanakkor fakultatív programjaik során gyönyörű helyekre viszik el azokat, akik őket választják társul az utazáshoz.

PÁRATLAN ÉLMÉNYT NYÚJTANAK AZ IRODA HAJÓS KIRÁNDULÁSAI

Feledhetetlen élményt nyújt például az iroda által szervezett hajókirándulás befelé a Kotori öbölbe, vagy éppen kifelé a nyílt tengerre a Kék barlangba. Montenegróban tehát rengeteg látnivaló van, egy hét tulajdonképpen nagyon kevés ahhoz, hogy felfedezd ezt a kis tengerparti paradicsomot, hiszen ha belekóstolsz a mediterrán életérzésbe, biztosan beleszeretsz, s még többet akarsz majd belőle.

Hogy segítsünk a döntésben nézd meg videónkat, melyben Ogurlic Uzon Ágnes, az iroda tulajdonosa mesél a montenegrói utazási lehetőségekről és sok-sok felfedezésre váró városról, helyről, programról!

Éld át te is a varázst Montenegróban! Válaszd az Adria Tours Utazási Iroda buszos útjait, akik nemcsak erre a festői szépségű tengerpartra repítenek el, hanem eljuthatsz velük akár Horvátországba, Albániába, Görögországba és Törökországba is!

Foglaláshoz keresd bizalommal az Adria Tours Utazási Iroda csapatát:

Szegeden, a Kárász utca 9. szám alatt (Átrium Üzletház)

Telefon: +36 62 540 044

Email: [email protected]

Addig is, böngéssz az iroda kínálatából az adriatours.hu weboldalon!

Operatőr: Galyas Richárd

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb