Kikapcs

Holnap kiderül kinek lesz közös képe a Korda házaspárral! Szombaton Sándorfalván lobog majd a szélzsák!

Nyári hétvégék Szegeden és környékén: a napsütés, a vidám hangulat és az élő zene már önmagában is garantáltan emlékezetes napot ígérnek. De mi van, ha mindezt megfűszerezzük egy olyan élménnyel, amely nem csupán a koncertlátogatók számára különleges, hanem a sztároknak is?

A Szeged365 közösségi oldalán holnap sorsolunk, és kiderül ki az a szerencsés, aki a Korda házaspárral készíthet közös fotót! Az idei Sándorfalvi Városnap most szombati programja:

16:00 – Sándorfalvi Kiss Mátyás Néptáncegyesület bemutatója
16:20 – Újszentesi testvértelepülés fellépése 
17:00 – Ritmus Tánc és Fitness Stúdió – Hódmezővásárhely 
17:30 – Sándorfalvi Sport Klub Egyesület bajnoki érmek átadása
18:15 – Klisé
19:30 – SHYGYS
20:00 – Dj G3rix
22:15 – KORDA GYÖRGY ÉS BALÁZS KLÁRI – ÉLŐ KONCERT!
23:15 – MolnárBé
00:00 – Dj Vader (Retro)

Az idei Sándorfalvi Városnap tehát július 8-án lesz, és olyan sztárokkal várja a közönséget, mint Korda György és Balázs Klári, vagy éppen a SHYGYS. Fontos információ, hogy a Kastélykertbe várnak mindenkit szeretettel, mivel a Sándorfalvi Városnap ingyenes.

A hétvége csúcspontja kétségkívül a Korda házaspár koncertje lesz, ahol a rajongók közül néhány szerencsés személy még egy közös fotóval is gazdagodhat a sztárpárral. A visszaszámlálás tehát elkezdődött, csak néhány nap van hátra a nagy napig. A Korda házaspárral való közös fotózásról pedig még nem maradtál le, itt tudsz játszani, és nyerni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb