KikapcsVideo365

Szeged365 mini-fashion show, a Contextben: íme a 2023 nyár legtrendibb darabjai a Somogyi és Teréz utcákból

Minden eddiginél masszívabb, több, mint félezer darabot számláló öltönykínálattal készültek a 2023-as nyárra a Contextnél, amelyet Szakál Andrea ügyvezetővel, egy két videóból álló mini-szériában mutatunk meg a Szeged365 olvasóinak. Érkeznek a legdögösebb összeállítások, amelyek remek választást jelentenek akkor is, ha üzleti tárgyalásra készülsz, nomeg akkor is, ha nősülésre adtad a fejed…

Mint az 35 éve létező, ízig-vérig szegedi, családi vállalkozás ügyvezetőjétől, Szakál Andreától – vagy ahogy fél Szeged ismeri, Macától – megtudtuk, több, mint 500 öltönnyel készültek a 2023-as nyárra, amelynek nagy slágerei lesznek

  • a két soros zakók,
  • a frakk rész,
  • a kockás vagy éppen világos öltönyök,
  • és a török mintás, vintage stílusú, túlmintázott mellények,

amelyek bennünket a 70-es évek Bud Spencer – Terence Hill filmjeire emlékeztettek. A gyártók rugalmas anyagokat használnak, ha a vőlegény leül vagy éppen többet eszik a kelleténél, nem szükséges a kicsit kínos kigombolós jelenet, a nadrágokat ugyanis gumisra tervezik már.

A Context-nél külön választották a zakókat és a nadrágokat, ennek elsődleges oka, hogy Maca szerint egyre gyakoribb, hogy a sportos életmód – és az ebből következő szélesebb felsőtest, vékony lábak – miatt az 50-es zakóhoz 48-as nadrág dukál.

A kínálat annyira sokrétű, hogy egymás után két videót is forgattunk róla, íme az első (melyet két hete mutattunk meg először):

…és a második, melyben egy kicsit fashion show jellegűre vettük a figurát:

A Context öltönyházait az alábbi címeken találod meg:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb