Szegedi Arcok

Nyugdíjba vonult Szeged ikonikus rohamkocsi-vezetője, aki rengeteg koraszülött gyermeket juttatott el biztonságban a kórházba

Egy igazi példakép vonult nyugdíjba, Szeged ikonikus gépkocsivezetője, Fábián Sándor – tudatta az Országos Mentőszolgálat a közösségi oldalán. Mint kiderült, Sándor a hosszú évek alatt több száz beteg ellátásában vett részt és rengeteg koraszülött gyermeket juttatott el biztonságban a kórházba.

A beszámoló szerint Fábián bajtárs 1994-ben lépett a Mentőszolgálat kötelékébe. “Tehetségét hamar felismerték, gyorsan a megyei rohamkocsi volánja mögött szolgálta tovább hivatását. Hosszú éveken keresztül a Szegedi Mentőállomás garázsmester-helyetteseként gondoskodott a mentőkocsik folyamatos karbantartásáról, szervízeléséről és állagmegóvásáról” – olvasható az OMSZ oldalán.

Azt is hozzátették, hogy Fábián Sándor részt vett az új dolgozók képzésében, segítette a beilleszkedésüket. Emellett dolgozott a helyi orvosi ügyeleten és a koraszülött mentőn is. Több száz beteg ellátásában vett részt és rengeteg koraszülött gyermeket juttatott el biztonságban gyógyulást jelentő intézménybe.

Hosszú, egészségben töltött nyugdíjas éveket kívánunk neki!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb