Szegedi Arcok

Lerobbant egy busz az M5-ösön, a rendőreink rögtön a bajba jutott turisták segítségére siettek

Igazán megnyugtató az a tudat, hogy a rendőreinkre akkor is számíthatunk, ha baj van. Erről tettek tanúbizonyságot vármegyénk egyenruhásai tegnap, amikor egy csoportnyi turistát kellett biztonságba helyezni, mivel meghibásodott az M5-ösön egy busz, a leállósávban várakozni pedig igen életveszélyes.

“Az M5-ös autópályán Szeged irányába tartott egy 40 főt szállító turista busz, ami műszakilag meghibásodott, így Kistelek magasságában a leállósávba kényszerült. Kollégáink bejelentést kaptak az esetről, akik a helyszínre mentek felmérni a probléma súlyosságát” – emelték ki a Facebook oldalukon, ahol azt is hozzátették, hogy mivel a leállósávban várakozni rendkívül balesetveszélyes, az utasokat elszállították a legközelebbi hotelbe. A turisták ott várták meg, amíg az autóbuszt a helyszínen megjavították, amivel folytathatták útjukat.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb