Szegedi Arcok

“Most még élvezem a szabadságot, de azért már sokat gondolok a kezdésre” – így tölti nyári szünetét Bodó Ricsi, az OTP Bank-PICK Szeged játékosa

Javában tart az OTP Bank-PICK Szeged csapatának nyári pihenője, igaz, egyre közeledik július 24., a felkészülés kezdete. A klub a nyári szünetben Bodó Ricsivel beszélgetett pecázásról, pihenésről és a következő szezonról.

“BENCE ÉS PANKA IS VELEM EGYÜTT VÁRJÁK, HOGY HOROGRA AKADJON EGY HAL”

Mint a beszélgetésből kiderült Bodó Ricsi imád pecázni, s végre most ideje is jutott rá, hogy hódoljon szenvedélyének. Elmondta, a Balaton mellett tölti családjával pihenőjét, s a horgászatban gyermekei is segítségére vannak. “Nagy öröm, hogy gyermekeim, Bence és Panka is sokszor beszáll, ott ülnek velem a parton, bedobják a horgot, velem együtt várják, hogy megmozduljon az úszó, horogra akadjon egy hal. Mindig nagy örömmel fogadják, ha sikerül kifognunk valamit” – mesélte a klub játékosa.

RICSI MINDEN NAP EDZ, KONDIZIK ÉS FUT

Bodó Ricsi azt is elárulta, pihenését aktívan tölti: minden nap edz, kondizik és fut. Szükség is van erre, hiszen a csapat tagjai már megkapták azt a programot, amit a szabadság alatt is meg kell csinálniuk. “Élvezem is, jólesik az edzés, bízom benne, hogy napról napra jobb állapotban leszek, hiszen biztos vagyok benne, hogy kemény lesz a felkészülés, ismét magaslaton edzőtáborozunk, Roglán pedig zúzós napok várnak majd ránk” – árulta el a balátlövő.

“VÁROM, HOGY ÚJBÓL JÁTSZHASSUNK”

Az új szezonnal kapcsolatban elmondta, arra számít, hogy kemény lesz minden fronton. “A csoportunk erős, de ez mindig így van, hiszen Európa legjobb klubcsapatai szerepelnek a BL-ben. A PSG ellen nyitunk itthon, biztos vagyok benne, hogy csordultig telik a PICK Aréna és telt ház előtt a világ legjobb érzése pályára lépni. Új lesz minden! Változik a keretünk, bízom benne, hogy az új fiúk gyorsan beépülnek, felveszik a ritmust, éppen ezért lesz jó a szlovéniai edzőtábor, mert ott megismerhetjük őket, ők minket. Várom a munkát Kárpáti Krisztiánnal és Vladan Jordoviccsal, biztos, hogy sok újdonság színesíti majd az edzéseket. Most még élvezem a szabadságot, de azért már sokat gondolok a kezdésre, várom az első meccset, hogy újból játszhassunk” – zárta gondolatait Bodó Ricsi. 

Forrás és fotó: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb