Mindenmás

Épül Tiszaszigeten a Sziget Lakópark! Pető Jánosné Marikát, a Tiszasziget Nyugdíjas Klub vezetőjét kérdeztük a település nyugdíjas közösségéről! (Videó)

A Sziget Lakóparkot kifejezetten az idősebb generációnak tervezték, figyelve arra, hogy mindenki megtalálja a számára a legideálisabb otthont. Ez az árakban is látszódik! Pető Jánosné Marikát, a Tiszasziget Nyugdíjas Klub vezetőjét látogattuk meg, és beszélgettünk a Szeged365 kamerái előtt a település lehetőségeiről.

De vajon milyen is itt élni? Erre kerestük a választ Pető Jánosné Marikától, a Tiszasziget Nyugdíjas Klub vezetőjétől. Marika szerint Tiszaszigeten valóban aktív és teljes élet vár a nyugdíjasokra. “Kerékpáros túrákat, buszos kirándulásokat szervezünk rendszeresen. Fontos, hogy idős korban is találkozzunk, beszélgessünk, aktívak maradjunk” – meséli.

A Lakóparkban kialakított otthonok pedig minden igényt kielégítenek. Az előtér 3,71 négyzetméter, a fürdőszoba és a WC 4,68 négyzetméter, a nappali, étkező és konyha pedig 21,56 négyzetméter. A hálószoba 11,37 négyzetméteres, így komfortosan érezheti magát minden időskorú, aki beköltözik. Fontos akcióval indítanak: aki 2023. augusztus 31-ig lefoglalja új otthonát, a 28,9 milliós ár helyett, ami egyébként önmagában is csábító, most csak 26 millióért veheti meg. A tervrajzok és a házakat itt találod, érdemes megnézni:

A gondos tervezés és kivitelezés mellett kiemelkedő a helyi egészségügyi ellátás minősége is. Marika a videóban elárulta, hogy a helyi orvosi rendelő és a közelben lévő szegedi kórházak is kiválóan ellátják a tiszaszigeti időseket. A Lakópark lakói pedig ezen ellátástól mindössze néhány percre élnek majd.

Ha szívesen töltené nyugdíjas éveit Tiszaszigeten, ne hagyja ki a lehetőséget. A Sziget Lakóparkban modern, kényelmes otthonok, aktív közösségi élet várja, de a természet közelsége is csábító. Amikor kint jártunk éreztük, hogy itt maximálisan fel tudunk töltődni a zöld környezetben. Nagyon sok lehetőség és szolgáltatás csábít, érdemes megnézni ITT:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb