SportSzegedi ArcokVideo365

Gőzerővel halad a Global Fitness vadonatúj aerobic-termének építése, beszöktünk megnézni, hogy állnak a munkálatok

Óriási dobásra készül a Global Fitness, Szeged legnagyobb aerobic és spinning komplexumát nyitják meg szeptemberben – írtuk pár hete, azóta pedig felpörögtek a munkálatok az új helyszínen, melynek pontos koordinátáiról még nem lebbentjük le a fátylat (de az igazi Global-fanek már minden bizonnyal értesültek róla, például INNEN). Rengeteg dolog azonban már nyilvános, így például az is, hogy az újdonsághoz egy profi és elhviatott óvónénikkel üzemeltetett gyermekmegőrző is tartozik majd. Beszöktünk az újdonság falai közé, egyben elcsíptük Lázár Edina és Neu László trénereket, szakmai vezetőket egy-egy Szeged365-ös villáminterjúra.

EGY TEREM VAGY KÉT TEREM? EGY, AMI KETTŐ, PROFI GYERMEKMEGŐRZŐVEL!

Az újdonság két teremből fog állni,

  • egy több, mint 100 fős aerobic részből,
  • és egy különálló, több, mint 50 fős spinning centerből, amely a legmodernebb, eredeti Spinning NXT márkájú kerékpárokkal lesz felszerelve.

Mint Lázár Edina elmondta, több, mint 20 féle csoportos óratípussal készülnek, a cél, hogy minden korosztály megtalálja a neki megfelelő edzésformát. A szeptemberi nyitáshoz jön pár egy extra meglepetés is, melyek közül az elsőről pont a készülő Szeged365 interjú közben lebbentette le a fátylat az új terem háziasszonya:

egy nagy méretű, elhivatott óvónőkkel és rengeteg kreatív foglalkozással ellátott gyermekmegőrzővel vigyáznak a szegedi anyukák szeme fényeire, amíg ők edzenek, fogynak vagy épp formásodnak.

MINDEKÖZBEN BUDAPESTEN: EXTRAVAGÁNS SZABADTÉRI GYM-ET ÉS EGY ÚJABB KONDITERMET NYITNAK A FŐVÁROSBAN A SZEGEDI GLOBAL-ARCOK

Dávid kollégánknak Neu László szakmai vezető is nyilatkozott, aki büszkén újságolta, hogy Szeged mellett Budapesten is terjeszkedik a Napfény Városából indult vállalkozás: a főváros legnagyobb termeként ismert centerük szomszédságában 1-2 héten belül szabadtéri edzőparkot nyitnak, a nyáron pedig megnyit az ország harmadik Global Fitness konditerme is (ha belevesszük a cikkünk tárgyát képező aerobic – és spinning központot, már a negyedik).

Az újdonság helyszínét egy következő Szeged365 anyagban áruljuk el, addig is, vár a Global Fitness a Makkosházi körút 1-ben, hétfőtől vasárnapig 5:30-23:00 között, díjmentes parkolóval, 800 négyzetméteren, 150 profi géppel.

Riporter: Pipicz Dávid

Operatőr: Galyas Richárd

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb