Kikapcs

Jimmy szelleme Szegeden kísért, még a Mercije is itt lesz

Nehéz nem összemosni az eredetileg szlovák anyanyelvű Peter Srameket a 2001. januárjában furcsa körülmények között elhunyt Zámbó Jimmyvel, a hazai sajtó gyakran meg is teszi ezt. A most 29 éves, a Rising Star című vetélkedővel befutó, azóta már Fonogram-díjas énekes

  • Jimmy iránti tisztelete miatt tanult meg magyarul (az eredeti anyanyelve a szlovák volt),
  • a 2022-ben képernyőre került A Király című filmsorozatban Zámbó Jimmy énekhangjaként vállalt szerepet,
  • a bulvármédia az év elején pedig attól volt hangos, hogy Sramek megvette Jimmy legendás, Jimmy-1-es rendszámmal furikázó S-Mercijét, majd picivel később össze is törte a Sramek-001 – re változtatott táblájú limuzint.

Az énekes egyébként maga is gyakran dob egy lapáttal a Jimmy-tűzre, legújabb, az Úgy hittem, túl vagyok rajtad című dalához készült videoklipben a Király egykori szerelme, Háfra Mari szerepel.

Nos, a dal hamarosan Szegeden is felcsendül majd, ugyanis Sramek augusztus 4-én a Damjanich utcai Garden Bistro & Beach Szeged vendége lesz.

Egészen pontosan, mi leszünk az ő vendégei, mivel a Fonogram-díjas srác vacsoraestet ad a Gardenben: ő énekel, a szakácsok főznek, a Szeged365 olvasói pedig remekül érzik magukat.

A jegyárban (13.990 Ft) egyébként a belépő mellett egy két fogásos menü is benne van, amelyből két opció is van:

  • A: Sous vide tarjaérmék, házi káposztás rétessel, tejfölös kolbászkrémmel
  • B: Harcsasteak, zöldellő rukkolás burgonyapürével, citrusmártással

A desszert kókuszos házi brownie mangó raguval, mindkét esetben. Aki evett már a Gardenben, nem kell elmagyaráznunk, mennyire rendben vannak az ízek, a hangulat, a kiszolgálás, meg úgy általában minden, szóval, a fenti ár nagyon baráti, főleg akkor, ha valaki csípi az egyébként főleg felvidéki magyarok lakta Vágsellyén született énekes zenei világát.

Apropó, hogy a legendás fekete Jimmy-Merci jön-e, még nem biztos, azonban úgy tudjuk, Srámek gyakran érkezik vele, szóval, simán lehet, hogy a jó öreg W-140-es is begurul a Garden parkolójába.

A Peter Srámek Vacsoraest augusztus 4-én 19:00-kor indul a Garden Bistro & Beach fedélzetén, a jegyeket a Damjanich utca 7/A-ban találod, szerintünk ne teketóriázz velük sokáig, kevés a hely plusz viszik őket mint a cukrot.

Bővebb Garden-infó ITT.

Szeged365 játék 2 fős belépőért ITT.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb