Kikapcs

Hatalmasat megy az ókori Kína-kiállítás, már közel 15 ezren látták Szegeden

Nagy az érdeklődés a szegedi ókori Kína-kiállítás iránt: az agyagkatonákat és a Sanghajból érkezett kincseket már közel 15 ezren látták a Móra Ferenc Múzeumban. A 15 ezredik látogató várhatóan pénteken délelőtt érkezik majd a kiállításra – tudtuk meg a szegedi intézménytől.

Mint kiemelték, nyáron is nagyon sokan kíváncsiak a szegedi ókori Kína-kiállításra. A tárlat első fele, mely az agyagkatonákat mutatja be, május vége óta látható, a második egység pedig a Múzeumok Éjszakáján nyitotta meg kapuit. Az iskolai osztálykirándulások után jelenleg a családosok és a turisták látogatják legnagyobb arányban a kiállítást.

AJÁNDÉKCSOMAGOT KAP A 15 EZREDIK LÁTOGATÓ

A nagy érdeklődés eredményeképp már a 15 ezredik látogató fog a Móra Ferenc Múzeumba érkezni várhatóan pénteken délelőtt. A szerencsést Kína-témájú ajándékcsomaggal fogják köszönteni. A kerek látogatószám ünneplése mellett tovább folytatódnak az ajándék tárlatvezetések is mindkét kiállítási részben – emelte ki az intézmény, majd hozzátették, hogy a nagy érdeklődés miatt egy új időpontot is beiktat a múzeum, így már heti három alkalommal lehet becsatlakozni az ajándék vezetésekbe: szombatokon 11 és 18 órakor, vasárnapokon pedig 10.30-kor.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb