Kikapcs

Ültél már egy Shelby Cobra-ban? Ma és holnap megteheted az Árkád Szegedben. Mutatjuk mikor és hogyan!

Legendás Sportautók jelentek meg az Árkád Szegedben! Nem csak a férfiaknak, de a hölgyeknek is elképesztő látvány, ahogyan a sportautó gyártás mérföldköveivel élőben találkozhatunk Szegeden! Sőt ma és holnap személyesen is beülhetsz az egyik csodába: a Shell Cobra -ban készítenek rólad fotót, szombaton 13:00 – 17:00 óráig, vasárnap pedig 10:00-14:00 óráig.

Nem kis feltűnéssel érkeztek meg a legendás autók egy héttel ezelőtt! Itt írtunk arról, amikor Szegedre érkeztek a lóerők, sőt az akkor készült videókat és fotókat is megnézhetitek a cikkben:

Ki ne szeretne ülni egy ilyen brutálisan erős és gyönyörű autóban? Az autógyártás ikonikus legendájába ma és holnap be lehet ülni: nem kell mást tenni, csak elmenni a Szeged Árkádba, és ott kivárni a sorunk. Utána készül is rólunk az a fotó, amelyre valószínűleg többet nem lesz alkalmunk az életben. Ma már beindult a Legendás Sportautó kiállítás fotózása, de holnap is beülhetünk a Cobrába: 10:00- 14:00 óráig várna Téged is ezzel a lehetőséggel a Szeged Árkádban!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb