Mindenmás

Pénteki halálos baleset: a házban lakók éppen a kertben dolgoztak, amikor az udvarukba zuhant az autó

Halálos baleset Szegeden: 5 méter magasról zuhant le egy autó, egy kertben landolt – írtuk meg a történteket elsőként pénteken. Az RTL Híradó azóta megkereste a házban lakókat, akiknek az udvarában landolt az autó, mint kiderült, sokkal nagyobb baj is történhetett volna: a férj és a feleség is éppen a kertben dolgozott, amikor becsapódott az udvarukba a gépjármű.

Halálos baleset történt Szeged-Szentmihályon pénteken késő délután: egy férfi vezetés közben rosszul lett, ezért elvesztette uralmát a jármű felett, ennek következtében pedig az autó a töltésről nagyjából 5 métert zuhant, végül egy közeli lakóház udvarában landolt. Mint ahogyan az RTL Híradó riportjából kiderül, még ennél is nagyobb baj történhetett volna: a házban lakó férj és feleség ugyanis éppen a kertben dolgozott akkor, amikor az autó az udvarukba csapódott. Az udvaron található vödröket és építőanyagokat is feldöntötte a kocsi, amit végül egy földön fekvő fatörzs állított meg. Az RTL Híradó megkeresésére a házban lévők elmondták, hogy a kerti munka végzése közben egy hatalmas csattanást hallottak, és már jött is az autó: ekkor a férj kiáltott az asszonyra, hogy álljon arrébb, különben elütötte volna az autó – derül ki az RTL Híradó riportjából.

SZABADNAPOS RENDŐR KEZDTE MEG AZ ÚJRAÉLESZTÉST, DE MÁR NEM TUDTAK SEGÍTENI A FÉRFIN

Egy olvasónk is tudósított pénteken a szörnyű baleset helyszínéről, mint írta: “Egy nagy csattanást hallottunk, egyből mentünk is megnézni, hogy mi történt. Két úr le is ment gyorsan az árokba, közben megállítottunk egy arra menő rabszállító rendőrbuszt. A rendőr megkezdte az újraélesztést a sofőrnél” – írta meg szerkesztőségünknek Máté. Miután a mentők is kiérkeztek a helyszínre, folytatták az újraélesztést, de már nem tudták megmenteni a férfi életét.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb