Szegedi Arcok

Brutális a kánikula, a kérdés már csak egy: rendesen működik a klímád? A Szabó Klímatechnika megment attól, hogy úgy járj, mint Schwarzi a Terminator 2 végén…

A legmagasabb, piros fokozatú figyelmeztetést adta ki az Országos Meteorológiai Szolgálat magas középhőmérséklet miatt Csongrád-Csanád vármegyére, sőt, tegnap pont Derekegyházon döntött csúcsot a tomboló kánikula: mint délelőtt írtuk, a Szegedtől 50 kilométerre lévő községben 38,1 Celsius-fokot regisztráltak. 10-ből 9 szegedi úgy érezheti magát, mint az Arnold Schwarzenegger alakította T-800 a Terminator 2 zárójelenezében, jelen körülmények között pedig a leghatékonyabb stratégia, ha van egy hatékony, jól működő klímakészüléked, amelyben a MIDEA, GREE és Toshiba klímák szegedi partnere, a Szabó Klímatechnika profi megoldást nyújthat.

TOMBOLNAK A CELSIUSOK? A TÖKÉLETES MEGOLDÁS EGY KLÍMAKÉSZÜLÉK, DE CSAK AKKOR, HA RENDBEN VAN MŰSZAKILAG…

Szabó Gábor – a több évtizedes múlttal rendelkező szegedi cég ügyvezetője – legutóbb azt nyilatkozta a Szeged365-nek, hogy még a szezon előtt érdemes karbantartani a klímakészüléket, de sosem késő,

magyarán, ha a tavasszal elmaradt, most, a kánikula kellős közepén mindenféleképpen ajánlott hívni egy szakembert (például a Szabó Klímatechnikától).

A dolog fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni, egy lekoszolódott klíma ugyanis egyszerre károsíthatja a szervezetünket és a pénztárcánkat is.

“Egy elhanyagolt állapotban lévő egység lényegesen többet jár, mint egy tökéletes műszaki állapotban lévő, ezért aztán több áramot fogyaszt, de nagyobb az esélye a kompresszor meghibásodásának is, amely egyenes arányban lesz a költségek elszabadulásával” – magyarázta, az állítása pedig hatványozottan igaz most, hogy elszabadultak a Celsiusok.

SOSEM KÉSŐ: HA BÜDÖS VAGY NEM HŰT, HÍVJ SZAKEMBERT!

A klasszikus “meddig bírja egy klíma?” kezdetű kérdésünkre Gábor válasza 8-10 év volt, mint interjúalanyunk mondta, ennyit simán ki kell bírnia egy rendszeresen karban tartott készüléknek. A gyártók egyébként jellemzően 5-10 év garanciát adnak a klímáikra, persze mindezek a feltétele a rendszeres, évi 1-2 alkalommal megejtendő karbantartás.

Akár karbantartásról, akár vadonatúj készülékről van szó, számíthatsz a három évtizedes szakmai múlttal rendelkező Szabó Klímatechnika csapatára:

Bemutatóterem: 6729 Szeged, Szabadkai út 75.

Központi szám: +3662 256 530

Kereskedelem: +3630 912 9050

Szerviz: +3630 983 6793

Online elérhetőség ITT és ITT.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb