Közélet

Thug Life in Suncity: újabb szegedi került fel a rendőrség körözési toplistájára

Utoljára tavaly év végén szemléztük a rendőrség körözési toplistáját, akkor és most is öt szegedit kerestek a hatóságok, a különbség csak annyi, hogy az akkoriban még embercsempészés bűntette miatt elítélt M. Gábor eltűnt az 50 fős “dreamteam” – ből, viszont a helyére új “befutó” érkezett a napokban, akit hivatali vesztegetés elfogadásával gyanúsítanak. Mutatjuk, kik azok a szegediek, akik ellen országos körözés van érvényben jelenleg.

SZEGEDI ÚJONC A TOP 50-BEN: HIVATALI VESZTEGETÉS, NAGY FÜLEK

Az újonc egy 1979-ben, Szegeden született férfi, Vörös Gábor, akit hivatali vesztegetés elfogadása miatt köröznek. A személyleírás alapján 181-185 cm magas, termetes, őszesbarna testalkatú férfiról van szó, a körözési adatbázis még azt is leírja, hogy “nagy elálló” fülei vannak.

A listáról a legutóbbi szemlénk óta lekerült a szintén szegedi, 1983-as születésű M. Gábor, akit a Szegedi Törvényszék embercsempészés miatt ítélt el.

SZEGEDI FOCISTA, BONNIE ÉS CLYDE ÉS EGY KÖRÖZÖTT, AKINEK A FÜLEI HELYETT AZ ORRLYUKAIT SZÚRTA KI A RENDŐRSÉG

Van további négy szegedi, akik már tavaly novemberben is a top 50-ben voltak és jelenleg sem találják őket a rendőrök, mutatjuk őket szépen, sorban:

  • Az egyikőjük egy 27 éves focista, akit kábítószer-kereskedelem bűntette miatt köröz a Készenléti Rendőrség és a Nemzeti Nyomozó Iroda. A fiatalember a hatósági adatbázis szerint társaival közösen marihuánát termesztett Kecel és Kecskemét külterületén, a leírás alapjá 175-180 cm magas, sportos testalkatú, barna hajú, barna szemű, szegletes állú, orrgyöke és orrcimpája széles. A hivatalos adatbázis szerint feje bal oldalán több fül is található, a rendőrség ugyanis azt írta, hogy “bal fülei felül elállóak” (mielőtt még valaki komolyan venné, egy elírás történt a körözési anyagban, éppen ironizáltunk rajta egy kicsit).
  • A másik két körözött szegedi egy 30-as éveiben járó pár, akik hamisított termékekkel üzleteltek. A 35 éves szegedi Vrbovszkiné B. Nagy Anitát a hivatalos dokumentumok szerint börtönbüntetésre ítélték, melyet követően otthonában kellett volna várnia arra, hogy értesítsék a “bevonulásról”. Mindez nem történt meg, ezért ellene három elfogatóparancs is érvényben van 2021 óta. Férje, a 39 éves Vrbovszki Viktor szintén a top 50 – ben virít, a szegedi férfi ellen szintén három elfogatóparancsot adtak ki, ugyanazon bíróságok, ugyanabban az ügyben, ergo Bonnie és Clyde – ként, együtt követhették el a bűncselekményeket.
  • Tavaly év végén új arc volt a listán Zsemberi Marcell Sándor, ellene három elfogatóparancs is érvényben van, mindegyiket csalás miatt adták ki. A 46 éves férfi személyleírásában is van egy furcsa tétel, a 176-180 cm magas, 90 kilós körözöttről azt írják, hogy nagyok az orrlyukai (?). Ha kíváncsi vagy rá, konkrétan mekkorák, IDE kattintva tudod megnézni.

FRISSÍTVE (2023.07.25.): ELKAPHATTÁK AZ EGYIK KÖRÖZÖTTET

Lekerült a rendőrségi toplistáról a 27 éves szegedi K. Erik, akit kábítószer-kereskedelem bűntette miatt körözött a Készenléti Rendőrség és a Nemzeti Nyomozó Iroda. A legkeresettebb bűnözők sorában így – az egy héttel ezelőtti állapothoz képest – már “csak” négy szegedi szerepel, többek között embercsempészés, csalás és hamisított termékekkel üzletelés miatt is keresnek helyi arcokat, köztük egy fiatal házaspárt is.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb