Szegedi Arcok

Ez sem a MÁV napja: a Szegedre tartó IC kocsiban meghalt a légkondi, de legalább az ablakot sem lehet kinyitni

Az ég adta egy világon semmi, de semmi bajunk a MÁV-val (sőt, a Szeged365 szerkesztőségében többen is vonat-fanek vagyunk), de az utóbbi pár napban tényleg rájár a rúd a vasúttársaságra. Szombaton “erdei túrázás” lett a Szegedről a Nyugatiba tartó Napfény Intercity utasainak jussa, közben a Balaton felől érkező Aranyhíd expresszvonat és utasai kis híján hajnali egykor érkeztek meg Szegedre, hétfőn pedig a kiáramló gőztől égési sérülést szenvedett több utas egy motorvonaton Hodásznál. Keddre is jutott egy nem túl pozitív sztori, az egyik Szeged365 olvasó szerint most épp a Szegedre tartó IC kocsiban halt meg a légkondi, laza 50 fokban utaznak épp.

Mielőtt belevágnánk, íme 3 sztori az előző 3 napból:

“Üdv, ez sem a MÁV sikernapja, a most indult Szegedre tartó IC kocsiban nem működik a légkondi… kb 50 fok meleg van, természetesen tömve a kocsi, már elhagytuk a Kökit, de kalauz még nem jött erre, hogy reklamáljunk” – kezdte üzenetét Gábor, aki hozzátette, hogy

az IC 716 Napfény Intercityről van szó.

A 16:05-kor küldött üzenetet hamarosan egy újabb követte, mint Gábor írta, megjött a kalauz, aki elmondta, hogy már Szegedről is rossz légkondival ment fel Pestre a szerelvény, de legalább most azzal jön visszafelé is, az utasok legnagyobb örömére.

Olvasónk szerint megpróbálták újraindítani, de nem működik, plusz az ablakot sem lehet kinyitni, tehát marad az ingyen szauna, 1000 Ft-os helyjegyért.

Kitartást kívánunk a Napfény Intercity szaunázó utasainak! Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb