Mindenmás

Káosz hétfőre: megégtek az utasok a MÁV egyik vonatán, a mentőket is riasztották (frissítve)

Kiáramló gőztől égési sérülést szenvedett több utas egy motorvonaton Hodásznál hétfőn – közölte a Mávinform a vasúttársaság honlapján. Azt írták: a motorvonat hűtővize – feltehetően műszaki hiba miatt – felforrt, és a tartályból kiáramló gőz több utasnak égési sérülést okozott.

Mint közölték, a sérülteket a kiérkező mentők ellátták. A Fehérgyarmatról Debrecenbe 14:20-kor elindult vonat helyett pótlóbusz szállítja jelenleg az utasokat.

FRISSÍTVE: LÁZÁR JÁNOS VIZSGÁLATOT RENDELT EL

“Hat utas megsérült, amikor Hodásznál az egyik motorvonat meghibásodott. Azonnali vizsgálatot rendeltem el! Ilyen nem fordulhat elő! A forrásszűke miatt nem valósíthatunk meg annyi fejlesztést, amennyit szeretnénk, a vonatok nem olyan pontosak, gyorsak és kényelmesek, mint amennyire szeretnénk… az utasbiztonságból viszont nem engedünk” – írta a közösségi oldalán a történtekre reagálva Lázár János.

RÖGTÖNZÖTT ERDEI TÚRA A HÉTVÉGÉN

Nem tudjuk hogyan történhetett meg a fenti eset, de a hétvégére is jutott bőven kaland annak, aki vonatra szállt Szegeden, ugyanis a Nyugatiba tartó Napfény Intercity áramszedője megsérült, így voltak, akik rögtönzött erdei túra keretein belül voltak kénytelenek átjutni a pótlóbuszokhoz.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb