Mindenmás

Egyre több a szabadtéri tűzeset vármegyénk területén: szerdán öt helyszínen csaptak fel a lángok a száraz aljnövényzetben

Egyre több a szabadtéri tűzeset vármegyénk területén. Szerdán a vármegye öt pontján csaptak fel a lángok a száraz aljnövényzetben. Szeged, Baks és Hódmezővásárhely külterületére riasztották a tűzoltókat – közölte a tegnapi eseményeket csütörtökön a vármegyei katasztrófavédelem.

Mint kiemelték, a legnagyobb kiterjedésű tűzeset négy hektáron pusztított Szegeden, a Zsámbok-Réti soron, de az M43-as autópálya közelében is több, mint három hektáros területet érintett a tűz. Itt több szalmabála és egy bálázógép is megsemmisült.

A VÁSÁRHELYI PÁL UTCÁBAN EGY TEHERAUTÓ ÉGETT

Mint megtudtuk, az oltásokat a hódmezővásárhelyi, a makói, a szegedi, a kisteleki és a csongrádi hivatásos tűzoltók végezték el, munkájukat a kisteleki és a baksi önkéntes tűzoltók is segítették. Személyi sérülés egyik esetben sem történt. Mindezek mellett egy rakomány nélküli teherautó is kigyulladt szerdán Szeged belterületén, a Vásárhelyi Pál utcában. A lángokat a város hivatásos tűzoltói oltották el. A tűzesetben senki sem sérült meg – tették hozzá. Erről videót is kaptunk, a történtekről pedig a következő cikkünkben számoltunk be:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb