Szegedi Arcok

“A kis hősnek semmi baja” – a kórházból írt ránk az Újszegeden a kisbabájával együtt felboruló édesanya

Ütközést követően, oldalára borult egy autó a Szent-Györgyi Albert utcában Szegeden, a balesetet követően pedig egy csecsemőt vittek be a mentők – írtuk meg péntek délután. “A kis hősnek semmi baja” – írt ránk az anyuka, Alexandra, aki arról adott hírt, hogy megfigyelés alatt tartják őket a kórházban.

Az elsőbbségi szabályok megszegése miatt két autó ütközött péntek délután Szegeden, a Szent-Györgyi Albert utcában, tudtuk meg 5 óra körül a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályától. Mint akkor elmondták, az ütközés következtében az egyik jármű az oldalára borult.

Az autókból hárman saját lábukon kiszálltak, ám a mentők egy szintén az egyik járműben utazó csecsemőt megfigyelésre kórházba szállítottak.

Az édesanya a cikkünk megjelenését követően adott egy rövid helyzetjelentést a Szeged365 Facebook oldalán, sorait változtatás nélkül idézzük:

“Szerencsére semmi bajunk nem történt. A pici baba be volt kötve az ülésbe és a B oszlop után csapta telibe az autót a jobbkéz-szabályt be nem tartó, száguldó mikrobusz… Egyelőre a kórházban megfigyelés alatt tartanak bennünket, de elméletileg a kis hősnek semmi baja. És igen, természetesen túl lassan mentem, hisz én lelassítottam szétnéztem és utána indultam neki a kereszteződésnek…”

– írta Alexandra, akinek – és persze a szeme fényének – jó egészséget és balesetmentes kilométereket kívánunk.

@szeged365

Oldalára borult egy autó a Szent-Györgyi Albert utcában Szegeden

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb