Kikapcs

Csikorgó kerekek és bömbölő motorok: javában tart a 2. Viharsarok BMW Klub találkozó & Drift nap Kisteleken (fotókkal és videókkal)

Csikorgó kerekek, bömbölő motorok, ma elstartolt a 2. Viharsarok BMW Klub találkozó & Drift nap Kisteleken. Az esemény már szombat délelőtt óta javában zajlik, de még mindig megéri az érdeklődőknek kilátogatni a kisteleki Drift Parkba, ugyanis a rendezvény most egyedülállóan sötétben fejeződik be egy óriási show-val. Az esemény jó célt is szolgál: jótékonysági adománygyűjtést szerveznek a találkozó keretein belül a Szegedi Gyermekszívek Gyógyulásáért Alapítvány számára.

A nap, amikor minden a BMW-kről szól – a program keretein belül tartanak:

  • drift show-t, éjszakai látványos befejezéssel,
  • egész napos BMW márkatalálkozót,
  • és még BMW szépségversenyt is.

Arról, hogy milyen kint éppen a hangulat, Olvasónktól Nikolettől kaptunk egy kis képes és videós beszámolót, akinek ezúton is köszönjük a fotókat és a videókat, melyeket már mutatunk is Nektek:

Az alábbiakban pedig mutatunk egy kis ízelítőt abból, hogyan driftelnek a járgányok:

@szeged365

Csikorgó kerekek és bömbölő motorok: javában tart a 2.Viharsarok BMW Klub találkozó & Drift nap – Kisteleken (olvasói videó)

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365
@szeged365

Csikorgó kerekek és bömbölő motorok: javában tart a 2.Viharsarok BMW Klub találkozó & Drift nap – Kisteleken (olvasói videó 2)

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365
@szeged365

Csikorgó kerekek és bömbölő motorok: javában tart a 2.Viharsarok BMW Klub találkozó & Drift nap – Kisteleken (olvasói videó 3)

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb