Kikapcs

Szegedre is ellátogat a ,,Minden gyerek Ferrarija” nevű projekt, amelynek köszönhetően kisgyerekek pattanhatnak be egy tűzpiros sportkocsiba

Jákob Zoltánnak, az ország egyik leggazdagabb vállalkozójának köszönhetően valósul meg a ,,Minden gyerek Ferrarija” nevű projekt, melynek keretében nyár végéig felajánlotta, hogy gyerekek is kipróbálhassák az egyik keveset használt sportautóját, természetesen úgy, hogy a volánnál profi sofőrök ülnek. Budapest mellett még nyolc nagyvárosba látogat majd el az autó, köztük Szegedre is.

Jákob Zoltán, az ország egyik leggazdagabb vállalkozójának tűzpiros Ferrarija jövő héttől, július 26-tól egészen augusztus végéig járja majd az országot, akinek pedig kedve támad, az elmehet vele egy körre, ehhez mindössze csak egy regisztrációra lesz szükség. A tervek szerint összesen nyolc vidéki városba látogat el a roadshow, köztük Szegedre is. Budapesten és városunkon kívül még:

  • Debrecenben,
  • Győrben
  • Székesfehérváron,
  • Miskolcon,
  • Nyíregyházán,
  • Pécsen,
  • és Siófokon találkozhatnak a sportautóval az érdeklődők.

PROFI SOFŐRÖK ÜLNEK MAJD A VOLÁNNÁL

Mint ahogyan a vállalkozó alapítványának honlapján olvasható, három profi sofőr járja majd az országot a sportkocsival. A program során lehetőség lesz beülni a sofőr ülésbe, továbbá a profi sofőrök mellé, akik biztonságosan, a KRESZ szabályai szerint fogják vezetni az autót. A 150 cm alatti gyerekeknek ülésmagasítót is biztosítanak, illetve esetükben a hátsó ülésre a szülő is beülhet, ameddig a sofőr vezeti az autót. Természetesen a sok fotó ki sem maradhatna a történetből, így erre is lesz elegendő idő. Az időpontokról az alapítvány honlapján lehet tájékozódni, ahol regisztrálni is lehet az eseményre, IDE KATTINTVA.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb